بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه قارچ پلو زعفرانی خوشمزه و مخصوص با فیله مرغ و فلفل دلمه ای

قارچ پلو یکی از برنج های مخلوط ایرانی است که دارای خواص زیادی می باشد. قارچ پلو را با مواد مختلفی طبخ می کنند به صورت کاملا گیاهی یا به همراه گوشت که کاملا به ذائقه شما مربوط می باشد. قارچ پلو زعفرانی یک غذای مجلسی هم به حساب می آید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه قارچ پلو را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای قارچ پلو با مرغ زعفرانی خوشمزه مرحله به مرحله

فیله مرغ400 گرم
برنج4 پیمانه
پیاز متوسط2 عدد
قارچ10 عدد
فلفل دلمه ای رنگی1 عدد
آبلیمو ترش1/2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
زعفران دم شده غلیظبه میزان لازم

دستور پخت قارچ پلو با مرغ زعفرانی


دستور پخت قارچ پلو زعفرانی خوشمزه و مخصوص با فیله مرغ و فلفل دلمه ای  مرحله به مرحله


طرز تهیه قارچ پلو با گوشت مرغ خوشمزه و ساده

مرحله اول: ابتدا برنج را شسته و به مدت 2 ساعت داخل آب و کمی نمک خیس می کنیم. فیله های مرغ را به سایز گوشت خورشتی برش می دهیم. پیاز را پوست گرفته و به همراه فلفل دلمه ای نگینی برش می دهیم. قارچ ها را هم ورقه ای برش می دهیم.

مرحله دوم: آماده سازی مواد لا پلو

ابتدا داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز را داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس تکه های مرغ را به همراه کمی زردچوبه و فلفل به پیاز افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ مرغ ها تغییر کند.


مرحله سوم: افزودن فلفل دلمه و قارچ

در این مرحله فلفل دلمه ای، قارچ و آبلیمو را به مرغ های تفت خورده می افزاییم حرارت را زیاد می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و آب اضافی قارچ گرفته شود.


مرحله چهارم: افزودن چاشنی

مواد گوشتی که خوب جا افتاد و تقریبا همه مواد پخته شد نمک و زعفران را به مواد می افزاییم و از روی حرارت بر می داریم.


مرحله پنجم: آماده سازی برنج

داخل قابلمه مناسبی را تا نیمه آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید، زمانی که به جوش آمد کمی نمک و روغن به آب می افزاییم و بعد از حدود 7 تا 8 دقیقه برنج را آبکشی کرده و روی برنج آب ولرم می ریزیم.


مرحله ششم: دم گذاشتن برنج

داخل قابلمه را کمی روغن ریخته و ته دیگ دلخواهتان را بچینید سپس به صورت لایه ای از برنج و مواد میانی داخل قابلمه ریخته، حالا داخل شیر جوشی 2 قاشق روغن را با کمی زعفران مخلوط کنید زمانی که برنج بخار کرد روی برنج بدهید و به مدت 45 دقیقه زمان دهید تا کاملا مغز پخت شود.

مرحله آخر: سرو قارچ پلو

بعد از اینکه برنج کاملا دم کشید آن را داخل دیس زیبایی ریخته و به همراه سالاد یا سبزی خوردن فصل سرو و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه قارچ پلو مجلسی با مرغ به سبک رستورانی

  • می توانید گوشت چرخ شده را هم جایگزین مرغ کنید.
  • این غذا با زعفران بسیار خوشمزه و زیبا می شود ولی در صورت تمایل می توانید از 1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی هم داخل مواد گوشتی استفاده کنید.
  • بهتر است روغنی که به همراه زعفران روی برنج می دهید روغن جامد و یا کره باشد.

منبع: سایت سلام دنیا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد