لواشک آلوچه یکی از تنقلات مورد علاقه همه افراد به ویژه کودکان می باشد. لواشک آلو هم یکی از خوشمزه ترین نوع لواشک می باشد. برای تهیه لواشک آلو از آلوچه سبز، آلو جنگلی و آلو سیاه و یا مخلوط اینها می توانید استفاده کنید. تهیه لواشک راهی برای استفاده از آلو هایی است که در یخچال مانده و مورد استفاده قرار نگرفته است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه لواشک آلوچه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای لواشک آلو
- آلوچه 3 کیلوگرم
- نمک و شکر به میزان لازم
دستور پخت لواشک آلوچه خانگی خوشمزه و ساده بدون فر
1. طرز تهیه لواشک آلو یا آلوچه
مرحله اول آماده سازی آلوچه: آلو ها را پاک کنید و بشویید، سپس داخل قابلمه ای ریخته و اجازه دهید تا بپزد.
2. مرحله دوم: صاف کردن آلو
آلو که کاملا پخته و نرم شدند، داخل صافی ریخته و و هسته و پوست آلو را جدا کنید.
3. مرحله سوم: پخت مجدد آلوچه
حالا مواد رد شده از صافی را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید تا غلیظ شود.
4. مرحله چهارم: پهن کردن لواشک
سلفون را در مجاورت هوای آزاد و یا آفتاب پهن کنید و مواد لواشک را روی آن پهن کنید و زمان دهید تا لواشک خوب خشک شود.
5. مرحله آخر: پنجم سرو لواشک آلو
لواشک آلو را بعد از اینکه کاملا خشک شد با همان سلفون لوله کرده و یا یک لایه سلفون دیگر روی آن می گذاریم و به شکل دلخواه برش می دهید و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه لواشک آلوچه
- استفاده از نمک و شکر کاملا به سلیقه شما می باشد.
- بهتر است مواد لواشک کاملا نازک پهن شود تا زودتر خشک شود.