منبع: سلام دنیا
پلو مکزیکی یکی از غذا های بسیار خوشمزه با اصالتی مکزیکی است که شباهت زیادی به دمپختک ایرانی دارد. تنوعی از سبزیجات مختلف در این غذا وجود دارد و غذایی با طعمی تند و تیز می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پلو مکزیکی با مرغ و قارچ را به شما آموزش دهیم.
برنج | 2 پیمانه |
پوره گوجه فرنگی | 400 گرم |
نخود فرنگی | 100 گرم |
ذرت | 100 گرم |
سیر | 2 حبه |
پیاز نگینی شده | 1 عدد |
قارچ | 5 عدد |
فیله مرغ | 8 عدد |
روغن زیتون | به میزان لازم |
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه | به میزان لازم |
مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه: ابتدا نخود و ذرت را بخار پز می کنیم. سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم. برنج را پیمانه زده و می شوییم و با کمی نمک خیس می کنیم. پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز می کنیم. قارچ را ورقه ای برش می دهیم. مرغ را با تکه های 1 سانتی متری برش داده و آماده می گذاریم.
حالا تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم، بعد پیاز ها را داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا قارچ را افزوده و تفت می دهیم تا رطوبت اضافی آن از بین برود.
مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه را بنا به ذائقه به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بلند شود.
پوره گوجه و سیر را به مواد افزوده کمی تفت می دهیم تا آب اضافی آن بخار شود و سسی خوشرنگ و به روغن افتاده بدست آید.
ذرت و نخود بخار پز شده را به سس افزوده و مخلوط می کنیم.
حالا آب اضافی برنج خیس خورده را خالی کرده و برنج را به سس آماده شده می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. حالا تا 1 سانتی متر روی برنج را آب جوشیده ریخته و زمان می دهیم تا آب برنج تبخیر شود.
حالا که آب اضافی برنج تبخیر شد، کمی روغن زیتون روی برنج ریخته و دم کنی گذاشته، سپس به مدت 45 دقیقه برنج را دم می گذاریم.
بعد از گذشت این زمان پلو مکزیکی ما آماده است. آن را داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار انواع ترشی نوش جان کنید.
منبع: سلام دنیا
سالاد اسفناج، انار و لبو یک سالاد بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که ته مزه ای از شیرینی لبو را دارد و سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان می باشد. اسفناج، انار و لبو می تواند یک میان وعده، پیش غذای عالی و یا یک شام سبک هم باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سالا اسفناج، انار و لبو را به شما آموزش دهیم.
اسفناج تازه | 400 گرم |
لبو | 200 گرم |
مغز گردو | 100 گرم |
انار دان شده | 100 گرم |
پنیر فتا | 50 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن زیتون | به میزان لازم |
سس بالزامیک | به میزان لازم |
مرحله اول آماده سازی اسفناج: ابتدا برگ اسفناج های ریز تر را جدا کرده، شسته و ضد عفونی می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا خشک شوند.
لبو ها را پوست گرفته و به همراه آب روی حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود و آب آن تبخیر شود، حالا لبو ها را نگینی برش می دهیم.
انار را دان می کنیم و گردو ها را هم نگینی خرد می کنیم.
داخل ظرف زیبایی اسفناج ها را می ریزیم و تکه های لبو خرد شده را روی آن می چینیم.
حالا گردو، انار و تکه های پنیر را هم روی سالاد می چینیم.
روغن زیتون، سس بالزامیک، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و در کنار سالاد سرو می کنیم و نوش جان.
منبع: سلام دنیا
نان تافتون یکی از نان های سفید است که با آرد سفید و مخمر تهیه می شود و در گذشته بدون نمک طبخ می شده و امروزه نمک هم به آن می افزایند. نان تافتون قطری حدود 40 سانتی متر و ضخامتی 3 سانتی متری دارد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه نان تافتون در فر و ماهیتابه را به شما آموزش دهیم.
آرد گندم | 3 لیوان |
آب | 1 لیوان |
نمک | 1/2 قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذا خوری |
روغن | 4 قاشق غذا خوری |
مرحله اول آماده سازی خمیر نان: ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و آنها را با هم الک کنید.
حالا آرد را به تدریج به آب می افزاییم تا خمیری از آرد و آب حاصل شود.
دست هایتان را چرب کنید و کاملا خمیر را ورز دهید.
خمیر را داخل کاسه ای قرار دهید و روی آن را با نایلون بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت دهید.
تکه خمیری را به اندازه تقریبی یک پرتقال بردارید و روی میز کار که آرد پاشی شده بگذارید و خمیر را به کمک وردنه باز کنید. این کار را ادامه دهید تا خمیر تمام شود.
تابه ای را که بهتر است جنس آن چدن باشد را روی حرارت بگذارید و خمیرهای آماده شده را روی آن بگذارید و اجازه دهید تا خوب پف کند و طلایی شود بعد برگردانید تا سمت دیگر آن نیز پخته شود.
خمیر را داخل سینی فر که از قبل روی 175 درجه سانتی گراد گرم شده قرار می دهیم، حدودا 4 دقیقه زمان می برد تا آماده شود. سپس از فر خارج کرده تا کمی خنک شود.
منبع: salamdonya