بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه قارچ شکم پر مجلسی و خوشمزه با فلفل دلمه ای ، سوسیس و پنیر

قارچ از دسته سبزیجات بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که با روش های مختلفی طبخ می شود به روش سوخاری، شکم پر، تنوری و... قارچ شکم پر هم که یک پیش غذای بسیار خوشمزه و ساده می باشد که در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود و آن را می توان با مواد متفاوتی پر کرد و به عنوان پیش غذایی بسیار خوشمزه سرو کرد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه قارچ شکم پر را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای قارچ شکم پر با پنیر و سوسیس خوشمزه در فر

قارچ15 عدد
فلفل دلمه ای           1 عدد
سوسیس3 عدد
پیاز1 عدد
پنیر پیتزابه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
آبلیموبه میزان لازم

طرز تهیه قارچ شکم پر خوشمزه و مجلسی با سوسیس و پنیر در فر


دستور پخت قارچ شکم پر با پنیر و سوسیس خوشمزه در فر


1. طرز تهیه قارچ شکم پر با سوسیس و پنیر

مرحله اول: ابتدا قارچ ها را خوب بشویید تا پرز های قهوه ای رنگ از بین برود، سپس با یک دستمال تمیز خشک کنید. حالا با یک قاشق چایخوری کوچک کمی داخل قارچ را گود کنید. و آماده بگذارید.

2. مرحله دوم: مزه دار کردن قارچ ها

قارچ های آماده شده را با کمی نمک، فلفل و آبلیمو مزه دار کنید تا مواد میانی آماده شود.


3. مرحله سوم: آماده سازی مواد میانی

پیاز را پوست گرفته و به شکل نگینی برش می دهیم، سپس داخل قابلمه ای ریخته و با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شوند. حالا فلفل دلمه ای نگینی شده را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا کمی نرم شود. در نهایت سوسیس های نگینی ریز شده را به مواد افزوده و کاملا تفت می دهیم تا سوسیس ها کمی پفکی شوند و از روی حرارت بردارید.


4. مرحله چهارم: آماده سازی برای پخت

قارچ ها را داخل سینی مخصوص پخت می چینیم و از مواد میانی آماده شده داخل قارچ ریخته و روی مواد را با پنیر پیتزا کاور می کنیم.


5. مرحله آخر: پخت قارچ شکم پر

حالا سینی پخت را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه قرار داده و تا زمانی که پنیر ها طلایی شود، قارچ را می پزیم. بعد از خارج کردن قارچ ها از داخل فر آنها را داخل ظرف زیبایی چیده و در کنار انواع سس نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه قارچ شکم پر مجلسی بدون فر

  • می توانید کمی سس تند هم با قلمو به داخل قارچ ها بزنید و بعد مواد میانی را داخل قارچ بریزید.
  • می توانید قارچ ها را داخل روغن شناور سرخ کرده و بعد مواد میانی را ریخته و داخل فر بگذارید که کمی چرب و پر کالری می شود.
  • در نهایت با کمی جعفری خرد شده و پنیر پارمزان قارچ ها تزیین و سرو نمایید.

منبع: سایت سلام دنیا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد