املت قارچ یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه و مقوی می باشد که اگر با گوجه نگینی تهیه شود املت قارچ آلمانی می شود. املت ها انواع اقسام مختلفی دارند شما می توانید مواد املت را لای تخم مرغ ها بزارید یا همه مواد را باهم ترکیب کنید. قارچ یکی از پر خاصیت ترین سبزیجات می باشند که کالری بسیار کمی دارند و برای افراد دارای چربی و کلسترول بسیار مناسب است زیاد کلسترول قارچ صفر است، یکی از بهترین راه ها برای تامین ویتامین D نور آفتاب است اما اگر فرصت کافی ندارید قارچ بخورید زیرا منبع غنی از این ویتامین می باشد. املت قارچ به دلیل وجود قارچ سیری طولانی مدت ایجاد می کند و جایگزین خوبی برای غذاهای پر کالری است مخصوصا افرادای که در رژیم هستند. اما بهترین راه برای شستن قارچ این است که آنها را زیاد آب گرفته و سیاهی کلاهک آن را با کمک فرچه خوب تمیز کنید هیچوقت قارچ ها را داخل آب رها نکنید زیرا آب را جذب خودش کرده و در غذا آب می اندازد و توصیه می شود پوست روی قارچ را نگیرید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه املت قارچ رژیمی ساده و خوشمزه بدون پنیر .
ابتدا قارچ ها را زیر آب بشورید تا سیاهی آن کامل از بین برود سپس قارچ ها را به اندازه دلخواه ورقه ای خرد کنید و مقداری آبلیمو روی آن ریخته تا قارچ ها هنگام پخت سیاه نشوند.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و با شیر مخلوط می کنیم و با همزن دستی خوب زده تا تخم مرغ ها از حالت لختگی خارج شوند در انتها کمی نمک به تخم مرغ ها اضافه کنید.
تابه به اندازه مناسب را روی گاز گذاشته و از مخلوط روغن زیتون مخصوص سرخ کردنی و مقداری کره داخل تابه ریخته تا کره ذوب شود سپس مخلوط تخم مرغ را داخل تابه ریخته و اجازه دهید خودش را بگیرد.
در تابه دیگر همزمان مقدری کره ریخته و حرارت را زیاد کرده و قارچ ها را با حرارت بالا تفت می دهیم تا آبش کشیده شود.
قارچ ها را در وسط تخم مرغ ها ریخته و مقداری نمک و فلفل سیاه و آویشن اضافه کرده و با کمک کفگیر یک طرف تخم مرغ را روی آن طرف بیاروید و کمی با کفگیر فشار دهید تا منسجم شود سپس با کفگیر املت قارچ را به ظرف مورد نظر انتقال می دهیم و روی آن را به دلخواه با قارچ یا سبزی تزئین می کنیم و به همراه نان تست یا نان تازه میل کنید. نوش جان
منبع : پارسی دی
سالاد مرغ و کاهو یک سالاد بسیار سالم است و به عنوان یک وعده غذایی در تابستان بسیار مناسب می باشد. سالادها دارای انواع بسیار زیادی هستند و با توجه به مواد استفاده شده در آنها به عنوان میان وعده و یا وعده اصلی مورد استفاده قرار می گیرند. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای سالاد کاهو و مرغ
مرحله اول آماده سازی مرغ: ابتدا مرغ را خوب شسته و برای 1 دقیقه داخل آب جوش می اندازیم، بعد آبکش کرده و با آب، نمک و فلفل اجازه می دهیم که کاملا پخته شود.
ابتدا کاهو ها را خوب می شوییم و بعد اجازه می دهیم تا کاملا خشک شود بعد خیلی ریز خرد می کنیم.
خیار و گوجه را برش های ریز می دهیم و آماده می گذاریم.
مرغ که کاملا پخته شده اجازه می دهیم تا خنک شود سپس آن را ریش ریش می کنیم.
کاهو ها را داخل کاسه ای ریخته و به آن مرغ ریش ریش شده، خیار، گوجه، جعفری، پیازچه، ذرت، را می افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم .
سس مایونز، سس خردل، نمک، فلفل، روغن زیتون و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی سالاد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. حالا سالاد را به مدت 1 ساعت در یخچال گذاشته و بعد سرو و نوش جان کنید.
سالاد تبوله یک سالاد خوشمزه، مقوی و سیر کننده است که اصالتی لبنانی دارد و در تمام رستوران های عربی سرو می شود. داخل سالاد تبوله ترکیبی از فیبر، منگنز ، خواص ضد سرطانی، کمک به کاهش وزن.....می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سالا تبوله را به شما آموزش دهیم.
مرحله اول آماده سازی بلغور: بلغور را پاک می کنیم و خوب می شوییم، حالا با 4 پیمانه آب جوش به مدت 15 تا 20 دقیقه خیس می کنیم.
حالا خیار، پیاز و گوجه را به شکل نگینی خیلی ریز و یکدست خرد می کنیم و آماده می گذاریم.
حالا که بلغور خوب نرم شد، آن را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود.
داخل کاسه مناسبی روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
به ترتیب بلغور، جعفری، نعنا، پیازچه، پیاز، خیار و گوجه فرنگی را داخل کاسه ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
حالا سس آماده شده را به مواد افزوده و مخلوط می کنیم تا کاملا مزه دار شوند. سپس داخل ظرف زیبایی برگ های کاهو را بچینید و سالاد را میان آنها بریزید و سرو کنید نوش جان.
منبع: سلام دنیا
کیک یخچالی یکی از ساده ترین دسر هایی است که می توان در کمترین زمان ممکن و با حداقل امکانات آن را برای مهمانی ها آماده کرد. مواد اولیه این دسر خوشمزه و جذاب بسیار ساده و در دسترس بوده و برای کودکان می تواند میان وعده مناسبی باشد برای اینکه مراحل کار را یاد بگیرید امروز با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی ساده و فوری با بیسکویت و شیر را آموزش ببینید.
بیسکویت (پتی بور) | ۱۰۰ گرم |
شیر | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
کره | ۵۰ گرم |
آرد سفید | ۳ قاشق غذا خوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر قهوه یا شکلات | ۳ قاشق غذا خوری |
در این مرحله کره را داخل ظرف مناسبی گرم کرده سپس آرد را به آن اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود بعد به تدریج شیر را به آرد اضافه کرده تا با مفتول آشپزی مخلوط می کنیم تا گلوله نشود و با شعله کم قوام بگیرد. در این زمان پودر کاکائو و شکر و وانیل را با هم کمی مخلوط میکنیم و بعد به مخلوط شیر و آرد اضافه می کنیم (این کار را انجام می دهیم به این دلیل که وجود شکر مانع گلوله شدن کاکائو می شود) حالا کلیه مواد با هم مخلوط شده اند و بافتی مانند فرنی آماده می شود.
در این مرحله بیسکویت را از بسته بندی خارج کرده مواظب باشید تا خورد نشوند.
حالا ته هر ظرف مناسبی به سلیقه خودتان را با سلفون یا پلاستیک فریزر پوشش دهید. حالا یک لایه از بیسکویت کف ظرف بچینید و از مواد آماده شده با ملاقه در حدی که بیسکویت ها را پوشش دهد می ریزیم. و تا زمانی این کار را انجام می دهیم که بیسکویت و مایع میانی تمام شود حدودا ۶ تا ۷ طبقه می شود.
حالا آن را داخل یخچال بگذارید به مدت ۳ ساعت تا اینکه بافت بیسکویت کیکی شود. بعد از گذشت زمان گفته شده ظرف را روی دیس سرو گذاشته برمی گردانیم و با پودر بادام، پسته و نارگیل تزیین می کنیم. نوش جان
منبع : آشمزی