بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه املت قارچ رژیمی ساده و خوشمزه بدون پنیر

املت قارچ یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه و مقوی می باشد که اگر با گوجه نگینی تهیه شود املت قارچ آلمانی می شود. املت ها انواع اقسام مختلفی دارند شما می توانید مواد املت را لای تخم مرغ ها بزارید یا همه مواد را باهم ترکیب کنید. قارچ یکی از پر خاصیت ترین سبزیجات می باشند که کالری بسیار کمی دارند و برای افراد دارای چربی و کلسترول بسیار مناسب است زیاد کلسترول قارچ صفر است، یکی از بهترین راه ها برای تامین ویتامین D نور آفتاب است اما اگر فرصت کافی ندارید قارچ بخورید زیرا منبع غنی از این ویتامین می باشد. املت قارچ به دلیل وجود قارچ سیری طولانی مدت ایجاد می کند و جایگزین خوبی برای غذاهای پر کالری است مخصوصا افرادای که در رژیم هستند. اما بهترین راه برای شستن قارچ این است که آنها را زیاد آب گرفته و سیاهی کلاهک آن را با کمک فرچه خوب تمیز کنید هیچوقت قارچ ها را داخل آب رها نکنید زیرا آب را جذب خودش کرده و در غذا آب می اندازد و توصیه می شود پوست روی قارچ را نگیرید.  با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه املت قارچ رژیمی ساده و خوشمزه بدون پنیر .

مواد لازم برای تهیه املت قارچ ساده

  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شیر ۳ ق غذا خوری
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • کره به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

املت قارچ

طرز تهیه املت قارچ رژیمی بدون پنیر

مرحله اول : شستن قارچ

ابتدا قارچ ها را زیر آب بشورید تا سیاهی آن کامل از بین برود سپس قارچ ها را به اندازه دلخواه ورقه ای خرد کنید و مقداری آبلیمو روی آن ریخته تا قارچ ها هنگام پخت سیاه نشوند.

 

مرحله دوم : هم زدن تخم مرغ ها

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و با شیر مخلوط می کنیم و با همزن دستی خوب زده تا تخم مرغ ها از حالت لختگی خارج شوند در انتها کمی نمک به تخم مرغ ها اضافه کنید.

 

مرحله سوم : پختن تخم مرغ

تابه به اندازه مناسب را روی گاز گذاشته و از مخلوط روغن زیتون مخصوص سرخ کردنی و مقداری کره داخل تابه ریخته تا کره ذوب شود سپس مخلوط تخم مرغ را داخل تابه ریخته و اجازه دهید خودش را بگیرد.

 

مرحله چهارم : تقت دادن قارچ

در تابه دیگر همزمان مقدری کره ریخته و حرارت را زیاد کرده و قارچ ها را با حرارت بالا تفت می دهیم تا آبش کشیده شود.

 

مرحله پنجم : پخت املت قارچ

قارچ ها را در وسط تخم مرغ ها ریخته و مقداری نمک و فلفل سیاه و آویشن اضافه کرده و با کمک کفگیر یک طرف تخم مرغ را روی آن طرف بیاروید و کمی با کفگیر فشار دهید تا منسجم شود سپس با کفگیر املت قارچ را به ظرف مورد نظر انتقال می دهیم و روی آن را به دلخواه با قارچ یا سبزی تزئین می کنیم و به همراه نان تست یا نان تازه میل کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه املت قارچ ساده 

  1. می توانید قارچ ها را با تخم مرغ ها مخلوط کرده و داخل تابه بریزید تا پخته شود.
  2. از فلفل دلمه و یا پیاز حلقه ای نیز می توانید استفاده کنید.
  3. از گوجه خرد شده نگینی نیز می توانید استفاده کنید.

منبع : پارسی دی

طرز تهیه سالاد مرغ کاهو و پیازچه خوشمزه و مخصوص رستورانی

سالاد مرغ و کاهو یک سالاد بسیار سالم است و به عنوان یک وعده غذایی در تابستان بسیار مناسب می باشد. سالادها دارای انواع بسیار زیادی هستند و با توجه به مواد استفاده شده در آنها به عنوان میان وعده و یا وعده اصلی مورد استفاده قرار می گیرند. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای سالاد کاهو و مرغ

  • سینه مرغ    1 عدد
  • گوجه فرنگی    2 عدد
  • خیار    2 عدد
  • کاهو کوچک    1 عدد
  • کنسرو ذرت    1 قوطی
  • سس مایونز    4 قاشق غذا خوری
  • جعفری و پیاز چه خرد شده    3 قاشق غذا خوری
  • سس خردل    1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل    به میزان لازم
  • آب لیمو ترش    به میزان لازم
  • روغن زیتون    به میزان لازم

طرز تهیه سالاد با مرغ و کاهو
دستور پخت سالاد کاهو و مرغ


1. طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو مجلسی

مرحله اول آماده سازی مرغ: ابتدا مرغ را خوب شسته و برای 1 دقیقه داخل آب جوش می اندازیم، بعد آبکش کرده و با آب، نمک و فلفل اجازه می دهیم که کاملا پخته شود.


2. مرحله دوم: آماده سازی کاهو

ابتدا کاهو ها را خوب می شوییم و بعد اجازه می دهیم تا کاملا خشک شود بعد خیلی ریز خرد می کنیم.


3. مرحله سوم: آماده سازی خیار و گوجه

خیار و گوجه را برش های ریز می دهیم و آماده می گذاریم.


4. مرحله چهارم: ریش ریش کردن مرغ پخته

مرغ که کاملا پخته شده اجازه می دهیم تا خنک شود سپس آن را ریش ریش می کنیم.


5. مرحله پنجم: مخلوط کردن مواد آماده شده

کاهو ها را داخل کاسه ای ریخته و به آن مرغ ریش ریش شده، خیار، گوجه، جعفری، پیازچه، ذرت، را می افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم .


6. آخر: آماده سازی سس سالاد

سس مایونز، سس خردل، نمک، فلفل، روغن زیتون و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی سالاد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. حالا سالاد را به مدت 1 ساعت در یخچال گذاشته و بعد سرو و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه سالاد با مرغ و کاهو

  • برای تهیه مرغ در تمامی سالادها فقط باید مرغ با نمک و فلفل پخته شود تا طعم خود را به غذا بدهد.
  • این سالاد را هم خالی و هم به عنوان ساندویچ می توان میل کرد.
  • از تکه های سیب و یا کمپوت آناناس هم می توانید در این سالاد استفاده کنید.
منبع: سلام دنیا

طرز تهیه سالاد تبوله عربی اصل خوشمزه خانگی با بلغور و پیاز به روش رستورانی

سالاد تبوله یک سالاد خوشمزه، مقوی و سیر کننده است که اصالتی لبنانی دارد و در تمام رستوران های عربی سرو می شود. داخل سالاد تبوله ترکیبی از فیبر، منگنز ، خواص ضد سرطانی، کمک به کاهش وزن.....می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سالا تبوله را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای سالاد تبوله

  • بلغور گندم 2 پیمانه
  • آب جوش 4 پیمانه
  • جعفری ساطوری شده 3 پیمانه
  • نعنا ساطوری شده 1/2 پیمانه
  • پیازچه حلقه شده 8 ساقه
  • پیاز قرمز کوچک 2 عدد
  • خیار بزرگ 1 عدد
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو ترش به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • کاهو به میزان لازم

دستور پخت سالاد عربی خوشمزه خانگی با بلغور، پیاز به روش رستورانی


طرز تهیه سالاد تبوله خوشمزه و مجلسی اصل لبنانی

1. طرز تهیه سالاد تبوله عربی لبنانی با بلغور گندم

مرحله اول آماده سازی بلغور: بلغور را پاک می کنیم و خوب می شوییم، حالا با 4 پیمانه آب جوش به مدت 15 تا 20 دقیقه خیس می کنیم.


2. مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات

حالا خیار، پیاز و گوجه را به شکل نگینی خیلی ریز و یکدست خرد می کنیم و آماده می گذاریم.


3. مرحله سوم: آبکش کردن بلغور

حالا که بلغور خوب نرم شد، آن را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود.


4. مرحله چهارم: آماده سازی سس سالاد

داخل کاسه مناسبی روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.


5. مرحله پنجم: تهیه تبوله

به ترتیب بلغور، جعفری، نعنا، پیازچه، پیاز، خیار و گوجه فرنگی را داخل کاسه ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.


6. مرحله آخر: سرو سالاد تبوله

حالا سس آماده شده را به مواد افزوده و مخلوط می کنیم تا کاملا مزه دار شوند. سپس داخل ظرف زیبایی برگ های کاهو را بچینید و سالاد را میان آنها بریزید و سرو کنید نوش جان.


منبع: سلام دنیا

طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی ساده و فوری با بیسکویت و شیر

کیک یخچالی یکی از ساده ترین دسر هایی است که می توان در کمترین زمان ممکن و با حداقل امکانات آن را برای مهمانی ها آماده کرد. مواد اولیه این دسر خوشمزه و جذاب بسیار ساده و در دسترس بوده و برای کودکان می تواند میان وعده مناسبی باشد برای اینکه مراحل کار را یاد بگیرید امروز با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی ساده و فوری با بیسکویت و شیر را آموزش ببینید.

مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی ساده و فوری

بیسکویت (پتی بور)۱۰۰ گرم
شیر۲ پیمانه
شکر۱ پیمانه
کره۵۰ گرم
آرد سفید۳ قاشق غذا خوری
وانیل۱ قاشق چایخوری
پودر قهوه یا شکلات۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک یخچالی ساده شکلاتی

دستور پخت کیک یخچالی شکلاتی با بیسکویت و شیر

مرحله اول آماده سازی سس میانی :

در این مرحله کره را داخل ظرف مناسبی گرم کرده سپس آرد را به آن اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود بعد به تدریج شیر را به آرد اضافه کرده تا با مفتول آشپزی مخلوط می کنیم تا گلوله نشود و با شعله کم قوام بگیرد. در این زمان پودر کاکائو و شکر و وانیل را با هم کمی مخلوط میکنیم و بعد به مخلوط شیر و آرد اضافه می کنیم (این کار را انجام می دهیم به این دلیل که وجود شکر مانع گلوله شدن کاکائو می شود) حالا کلیه مواد با هم مخلوط شده اند و بافتی مانند فرنی آماده می شود.

مرحله دوم آماده سازی کیک یخچالی:

در این مرحله بیسکویت را از بسته بندی خارج کرده مواظب باشید تا خورد نشوند.

حالا ته هر ظرف مناسبی به سلیقه خودتان را با سلفون یا پلاستیک فریزر پوشش دهید. حالا یک لایه از بیسکویت کف ظرف بچینید و از مواد آماده شده با ملاقه در حدی که بیسکویت ها را پوشش دهد می ریزیم. و تا زمانی این کار را انجام می دهیم که بیسکویت و مایع میانی تمام شود حدودا ۶ تا ۷ طبقه می شود.

حالا آن را داخل یخچال بگذارید به مدت ۳ ساعت تا اینکه بافت بیسکویت کیکی شود. بعد از گذشت زمان گفته شده ظرف را روی دیس سرو گذاشته برمی گردانیم و با پودر بادام، پسته و نارگیل تزیین می کنیم. نوش جان

نکات مهم و فوت و فن های کیک یخچالی ساده:

  1. برای اینکه بعد از برش بافت زیبا تری داشته باشید بهتر است بیسکوییت مخالف رنگ سس باشد.
  2. بعد از برگرداندن دسر در ظرف سرو می توانید از شکلات آب شده به روش بن ماری روی سطح کار بریزید و با برش های میوه فصل تزیین کنید.
  3. برای جذابیت و طعم بهتر می توانید از موز برش خورده و گردوی خرد شده در میان ردیف ها استفاده کنید.
  4. برای اینکه از دو رنگ کرم و شکلاتی خارج شود می توانید از رنگ خوراکی به جای پودر کاکائو استفاده کنید.

منبع : آشمزی

طرز تهیه شیر قهوه ترک غلیظ و خوشمزه خانگی به روش ایتالیایی مرحله به مرحله

شیر قهوه ترکیبی بسیار خوشمزه و بسیار پر طرفدار است که اصالتی ایتالیایی دارد و ترکیبی از شیر فوم گرفته و قهوه دم شده می باشد. شیر قهوه هم مانند باقی نوشیدنی های قهوه دار بسیار انرژی دهنده می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شیر قهوه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای شیر قهوه
  • شیر 4 پیمانه
  • قهوه ترک 4 قاشق چایخوری
  • شکر 4 قاشق چایخوری

طرز تهیه شیر قهوه ترک خوشمزه خانگی با شیر جوش سبک کافی شاپی

دستور پخت شیر قهوه ترک غلیظ و خوشمزه خانگی به روش ایتالیایی  مرحله به مرحله

1. طرز تهیه شیر قهوه ترک غلیظ و خوشمزه خانگی
مرحله اول مخلوط کردن شکر و قهوه: شکر و قهوه ترک را داخل شیر جوش ریخته و خوب با هم مخلوط می کنیم تا زمان افزودن شیر قهوه گلوله نشود.

2. مرحله دوم: افزودن شیر
شیر را داخل شیر جوش افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا شکر داخل شیر خوب حل شود.

3. مرحله سوم: حرارت دادن شیر قهوه
حالا شیر جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام مخلوط کنید تا شیر به جوش آید.

4. مرحله آخر: سرو شیر قهوه
شیر قهوه را داخل فنجان های سرو ریخته و گرم نوش جان کنید.

منبع: salamdonya