آش بوشهری یکی از آش های اصیل و پر آوازه این شهر می باشد، آش بوشهری ;i در زمان های گذشته به آن آش سبز نیز گفته می شده است، در سال ۱۳۹۵ به عنوان میراث ناملموس شهر بوشهر ثبت گردید. این آش تقریبا مشابه شله مشهدی می باشد که طبخ آن بسیار آسان نیست و نیاز به کمی تجربه دارد که ما امروز به شما کمک خواهیم کرد یک آش بوشهری فوق العاده تند و تیز را در منزل تهیه کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه آش بوشهری با گوشت و لوبیا قرمز ساده و خوشمزه مرحله به مرحله.
گوشت قرمز | ۳۰۰ گرم |
لوبیا قرمز | ۳۰۰ گرم |
برنج | ۲۵۰ گرم |
شوید | ۵۰ گرم |
تره | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
ابتدا در یک قابلمه گوشت و لوبیا قرمز را همراه کمی زردچوبه، ادویه و پیاز با مقداری آب بپزید. برنج را نیز با یک لیوان آب به صورت جداگانه بپزید تا خوب له شود سپس سبزی آش را به برنج اضافه کرده تا سبزی کمی با برنج پخته شود. در این مرحله مواظب مقدار آب قابلمه و ته گرفتن برنج باشید.
گوشت را از قابلمه لوبیا خارج کرده و ریش ریش می کنیم و مقداری از لوبیا ها با کمک گوشت کوب برقی و یا گوشت کوب دستی خوب له کرده سپس آن را به قابلمه برنج اضافه می کنیم و نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم ( برای رقیق کردن آش بوشهری از آب گوشت و لوبیا استفاده کنید پس توجه داشته باشید آن را دور نریزید).
پس از رقیق کردن آش آن را روش شعله متوسط گذاشته و تا ۲۰ دقیقه می گذاریم تا آش خوب جابیفتاد سپس گوشت های ریش ریش شده را اضافه می کنیم و مدام به صورت چرخشی هم می زنیم این آش بوشهری باید کشدار و تند و تیز باشد سپس در ظرف سرو ریخته با پیاز داغ تزئین کنید.
منبع : آشمزی
سس آلفردو یکی از پر کاربردترین سس های می باشد که به کمک آن می توانید انواع لازانیا ها و پاستا ها و حتی پیتزا ها را تهیه کنید. سس آلفردو در دهه ۱۹۲۰ توسط فردی بنام آلفردو دی لیو در کشور رم کشف شد. شما به راحتی می توانید این سس خوشمزه را در منزل تهیه کنید و با انواع غذا ها نوش جان کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه سس آلفردو خوشمزه و رستورانی با خامه و پنیر پارمزان برای پاستا و ...
کره را در دمای محیط گذاشته تا نرم شود سپس داخل یک شیر جوش ریخته و روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود.
وقتی کره خوب ذوب شد سیر رنده شده را به کره اضافه و به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید تا عطر سیر خارج شود.
خامه را به مخلوطمون اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا یکدست شود سپس پنیر پارمزان را افزوده حدود ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.
در انتها نمک و فلفل را به سس آلفردو می زنیم و از روی حرارت برمیداریم و ۱ ق غذا خوری جعفری را اضافه کرده. سس آلفردو خوشمزه ما حاضر است. نوش جان
شاه توت یکی از میوه های خوشمزه و زیبا است که از خانواده توت به حساب می آید و رنگ قرمز و سیاه دارد. این میوه دارای خواصی چون پتاسیم، منگنز و خاصیت آنتی آکسیدانی می باشد. شاه توت جذاب دارای طول عمر کمی است و زود فاسد می شود. برای اینکه این میوه خوشمزه را در طول سال داشته باشیم بهترین راه تهیه مربای شاه توت است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه مربای شاه توت را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای مربای شاه توت
دستور پخت مربای شاه توت
1. طرز تهیه مربای شاه توت سیاه خوشمزه خانگی
مرحله اول آماده سازی شاه توت: ابتدا شاه توت ها را خوب پاک کنید و بشویید زمانی که آب اضافی آن خارج شد، داخل ظرف بلوری ریخته و رو آن شکر بریزید و برای 12 ساعت اجازه دهید تا استراحت کرده و آب بیندازد.
2. مرحله دوم: پخت مربا
شاه توت را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. شاه توت آرام آرام می پزند و مربا غلظت می گیرد.
3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو
شاه توت را تاجایی بپزید که له نشوند، حالا آبلیمو را به مربا افزوده و مربا را از روی حرارت بردارید.
4. مرحله آخر: نگهداری مربای شاه توت
بعد از اینکه مربا خنک شد، آن را داخل ظرف درب دار مناسبی ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه مربای شاه توت
منبع: سلام دنیا
سوپ قلم گوساله یک سوپ بسیار مقوی و خوشمزه می باشد و یکی از مهم ترین خواص آن تقویت سیستم ایمنی بدن است، برای تهیه این سوپ مقوی شما به قلم گوساله نیاز دارید که می توانید از مراکز خرید یا قصابی ها خرید کنید و نکته مهم در خرید قلم که باید به آن توجه کنید این است که قلم با دستگاه بریده شده باشد در بعضی از قصابی قلم را با ساطور برش می دهند که باعث می شود استخوان ریز داشته باشد و عصاره قلمی که می خواهید بگیرید پز از استخوان ریز می شود، امروز یکی از بهترین روش ها برای گرفتن عصاره قلم گوساله را همراه با یک سوپ قلم گوساله خوشمزه را به شما آموزش می دهیم پس با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه سوپ قلم گوساله با جو پرک خوشمزه و مقوی برای بدن.
عصاره قلم | ۱ پیمانه |
جو پرک | ۱/۲ پیمانه |
هویج | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب | ۱ ق غذا خوری |
سیب زمینی | ۱ عدد |
سبزی سوپ | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو | به مقدار لازم |
قلم گوساله | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
هویج | ۱ عدد |
ساقه کرفس | ۱/۴ پیمانه |
در یک قابلمه بزرگ قلم را به همراه پیاز خرد شده و سیر و هویج و ساقه کرفس ریخته و آب بریزید تا حدی که روی قلم را بگیرد و روی شعله متوسط بمدت ۱۰ ساعت قرار داده تا پخته شود در حین پخت اگر آب آن کم شد مقداری آب جوش اضافه کنید( می توانید برای سریع تر انجام شدن این مرحله از زودپز استفاده کنید) وقتی سر قلم از استخوانش جدا شد آن وقت کاملا قلم شما پخته است و اجازه دهید تا آب قلم غلیظ شود، استخوان قلم را بیرون بیارید و با گوشت کوب برقی عصاره را خوب میکس کنید و از صافی رد کرده تا استخوان های ریز داخلش نماند سپس آن را در ظرف ریخته و در فریرز نگه داری کنید. این عصاره بدون نمک تهیه شده که اگر به خورشت اضافه می کنید غذا شور نشود.
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت بدید تا کمی سبک شود سپس هویج و سیب زمینی را به دلخواه یا رنده و یا مکعبی خرد کرده و به مخلوط پیاز اضافه کنید و کمی که تفت خورد رب را می زنیم و سپس مقداری از آب قلم که در مرحله اول تهیه کردید را به همراه کمی آب به سوپ اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم تا سبزیجات خوب پخته شوند پس از پخت سبزیجات جو پرک را اضافه می کنیم و در آخر نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و زمانی که پخت سوپ تمام شد و از روی حرارت برداشتید مقداری سبزی سوپ (جعفری) به همراه کمی آبلیمو روی سوپ بریزید. نوش جان
منبع: آشمزی