بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه آش بوشهری با گوشت و لوبیا قرمز ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

آش بوشهری یکی از آش های اصیل و پر آوازه این شهر می باشد، آش بوشهری ;i در زمان های گذشته به آن آش سبز نیز گفته می شده است، در سال ۱۳۹۵ به عنوان میراث ناملموس شهر بوشهر ثبت گردید. این آش تقریبا مشابه شله مشهدی می باشد که طبخ آن بسیار آسان نیست و نیاز به کمی تجربه دارد که ما امروز به شما کمک خواهیم کرد یک آش بوشهری فوق العاده تند و تیز را در منزل تهیه کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه آش بوشهری با گوشت و لوبیا قرمز ساده و خوشمزه مرحله به مرحله.

مواد لازم برای تهیه آش بوشهری

گوشت قرمز۳۰۰ گرم
لوبیا قرمز۳۰۰ گرم
برنج۲۵۰ گرم
شوید۵۰ گرم
تره۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
نمک و فلفل قرمز و سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه آش بوشهری

طرز تهیه و پخت آش بوشهری با گوشت و لوبیا قرمز

مرحله اول ( پخت گوشت )

ابتدا در یک قابلمه گوشت و لوبیا قرمز را همراه کمی زردچوبه، ادویه و پیاز با مقداری آب بپزید. برنج را نیز با یک لیوان آب به صورت جداگانه بپزید تا خوب له شود سپس سبزی آش را به برنج اضافه کرده تا سبزی کمی با برنج پخته شود. در این مرحله مواظب مقدار آب قابلمه و ته گرفتن برنج باشید.

مرحله دوم ( ریش ریش کردن گوشت )

گوشت را از قابلمه لوبیا خارج کرده و ریش ریش می کنیم و مقداری از لوبیا ها با کمک گوشت کوب برقی و یا گوشت کوب دستی خوب له کرده سپس آن را به قابلمه برنج اضافه می کنیم و نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم ( برای رقیق کردن آش بوشهری از آب گوشت و لوبیا استفاده کنید پس توجه داشته باشید آن را دور نریزید).

مرحله سوم ( پخت آش بوشهری )

پس از رقیق کردن آش آن را روش شعله متوسط گذاشته و تا ۲۰ دقیقه می گذاریم تا آش خوب جابیفتاد سپس گوشت های ریش ریش شده را اضافه می کنیم و مدام به صورت چرخشی هم می زنیم این آش بوشهری باید کشدار و تند و تیز باشد سپس در ظرف سرو ریخته با پیاز داغ تزئین کنید.

نکات و فوت و فن های آش بوشهری خوشمزه

  • می توان ۲ ق غذا خوری ترخون به سبزی ها اضافه کرد.
  • می توان همه مواد را با گوشت کوب برقی میکس کرد.
  • مدام آش را هم زده تا ته نگیرد.
  • این آش اصلا نباید آبکی باشد.
  • آب لوبیا باعث رنگ قرمز آش می شود.

منبع : آشمزی

طرز تهیه ماهی شکم پر جنوبی با تمر هندی مجلسی و خوشمزه با ماهی حشو

ماهی شکم پر یکی از غذا های پر طرفدار ما ایرانی ها است که در شمال و جنوب کشور تهیه می شود که هر کدام با روش و مواد خاص تهیه می شوند. ماهی های لذیذ جنوب که کم استخوان هم هستند، بسیار مناسب برای این غذا هستند. در بخش آشپزی امروز ، قصد داریم تا طرز تهیه ماهی شکم پر جنوبی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای ماهی شکم پر
  • ماهی حشو 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 4 حبه
  • شنبلیله 100 گرم
  • گشنیز 1 کیلوگرم
  • شیره تمر هندی به میزان لازم
  • ادویه ماهی، نمک، فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه ماهی شکم پر بوشهری

دستور پخت ماهی شکم پرجنوبی با ماهی حشو و تمر هندی
1. طرز تهیه ماهی شکم پر جنوبی با تمر هندی
مرحله اول آماده سازی ماهی: ابتدا ماهی را شسته و اجازه دهید رطوبت اضافی آن خارج شود، سپس ماهی را با نمک و ادویه ماهی کاملا آغشته کرده و زمان دهید تا خوب مزه دار شود.

2. مرحله دوم: پخت مواد میانی
تابه ای را روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن ریخته سیر و پیاز رنده شده را در آن خوب تفت دهید و کمی ادویه ماهی، نمک و فلفل به آن بیفزایید.

3. مرحله سوم: افزودن سبزی
حالا گشنیز و شنبلیله ساطوری شده را به سیر و پیاز بیفزایید تا خوب سرخ شوند. در نهایت عصاره تمر هندی را افزوده و از روی حرارت برمی داریم.

4. مرحله چهارم: تهیه ماهی شکم پر جنوبی
تابه مناسبی را خوب چرب کرده و ماهی را داخل تابه می گذاریم. حالا با مواد میانی آماده شده شکم ماهی را پر می کنیم و روی تابه را فویل کشیده و روز فویل چند حفره ایجاد می کنیم.

5. مرحله پنجم: پخت ماهی شکم پر جنوبی
حالا تابه را به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد گذاشته و بعد از گذشت این زمان از فر خارج کرده فویل را بر می داریم و 30 دقیقه دیگر داخل فر می گذاریم تا کاملا طلایی و مغز پخت شود.

6. مرحله آخر: سرو ماهی شکم پر جنوبی
این ماهی خوشمزه و رژیمی را در کنار برنج سفید ایرانی نوش جان کنید.
 فوت و فن تهیه ماهی شکم پر بوشهری
  • اگر عصاره تمر هندی در دسترس ندارید، برای مزه دار کردن مواد از آبلیمو استفاده کنید.
  • برای تهیه ماهی شکم پر جنوبی در ماهیتابه، و بدون فر ، فقط باید دو سمت ماهی را در تابه بزرگ خوب سرخ کنید تا کاملا مغز پخت شود.

طرز تهیه سس آلفردو خوشمزه و رستورانی با خامه و پنیر پارمزان برای پاستا و ...

سس آلفردو یکی از پر کاربردترین سس های می باشد که به کمک آن می توانید انواع لازانیا ها و پاستا ها و حتی پیتزا ها را تهیه کنید. سس آلفردو در دهه ۱۹۲۰ توسط فردی بنام آلفردو دی لیو در کشور رم کشف شد. شما به راحتی می توانید این سس خوشمزه را در منزل تهیه کنید و با انواع غذا ها نوش جان کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه سس آلفردو  خوشمزه و رستورانی با خامه و پنیر پارمزان برای پاستا و ...

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو رستورانی

  • کره ۱/۴ پیمانه
  • سیر ۲ حبه
  • خامه پر چرب ۱ لیوان
  • پنیر پارمزان ۱/۴ پیمانه
  • جعفری ۱ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سس آلفردو

طرز تهیه سس آلفردو خوشمزه با خامه و پنیر پامزان 

مرحله اول : ذوب کردن کره

کره را در دمای محیط گذاشته تا نرم شود سپس داخل یک شیر جوش ریخته و روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود.

 

مرحله دوم : اضافه کردن سیر

وقتی کره خوب ذوب شد سیر رنده شده را به کره اضافه و به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید تا عطر سیر خارج شود.

 

مرحله سوم : اضافه کردن خامه و پنیر

خامه را به مخلوطمون اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا یکدست شود سپس پنیر پارمزان را افزوده حدود ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.

 

مرحله آخر

در انتها نمک و فلفل را به سس آلفردو می زنیم و از روی حرارت برمیداریم و ۱ ق غذا خوری جعفری را اضافه کرده. سس آلفردو خوشمزه ما حاضر است. نوش جان

طرز تهیه مربای شاه توت سیاه خوشمزه و خوشرنگ با شکر در خانه

شاه توت یکی از میوه های خوشمزه و زیبا است که از خانواده توت به حساب می آید و رنگ قرمز و سیاه دارد. این میوه دارای خواصی چون پتاسیم، منگنز و خاصیت آنتی آکسیدانی می باشد. شاه توت جذاب دارای طول عمر کمی است و زود فاسد می شود. برای اینکه این میوه خوشمزه را در طول سال داشته باشیم بهترین راه تهیه مربای شاه توت است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه مربای شاه توت را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای مربای شاه توت

  • شاه توت 4 پیمانه
  • شکر 4 پیمانه
  • آبلیمو 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه مربا توت سیاه خانگی مجلسی | سلام دنیا

دستور پخت مربای شاه توت

1. طرز تهیه مربای شاه توت سیاه خوشمزه خانگی

مرحله اول آماده سازی شاه توت: ابتدا شاه توت ها را خوب پاک کنید و بشویید زمانی که آب اضافی آن خارج شد، داخل ظرف بلوری ریخته و رو آن شکر بریزید و برای 12 ساعت اجازه دهید تا استراحت کرده و آب بیندازد.


2. مرحله دوم: پخت مربا

شاه توت را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. شاه توت آرام آرام می پزند و مربا غلظت می گیرد.


3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو

شاه توت را تاجایی بپزید که له نشوند، حالا آبلیمو را به مربا افزوده و مربا را از روی حرارت بردارید.

4. مرحله آخر: نگهداری مربای شاه توت

بعد از اینکه مربا خنک شد، آن را داخل ظرف درب دار مناسبی ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.


نکات مهم و فوت و فن تهیه مربای شاه توت

  • مربای شاه توت را در ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
  • شربت اضافی را از صافی عبور دهید و در شیشه تمیزی نگهداری کنید.
  • در طول پخت مربا کف سفید رنگ روی مربا را جدا کنید.

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه سوپ قلم گوساله با جو پرک خوشمزه و مقوی برای بدن

سوپ قلم گوساله یک سوپ بسیار مقوی و خوشمزه می باشد و یکی از مهم ترین خواص آن تقویت سیستم ایمنی بدن است، برای تهیه این سوپ مقوی شما به قلم گوساله نیاز دارید که می توانید از مراکز خرید یا قصابی ها خرید کنید و نکته مهم در خرید قلم که باید به آن توجه کنید این است که قلم با دستگاه بریده شده باشد در بعضی از قصابی قلم را با ساطور برش می دهند که باعث می شود استخوان ریز داشته باشد و عصاره قلمی که می خواهید بگیرید پز از استخوان ریز می شود، امروز یکی از بهترین روش ها برای گرفتن عصاره قلم گوساله را همراه با یک سوپ قلم گوساله خوشمزه را به شما آموزش می دهیم پس با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه سوپ قلم گوساله با جو پرک خوشمزه و مقوی برای بدن.

مواد لازم برای تهیه سوپ قلم گوساله

عصاره قلم۱ پیمانه
جو پرک۱/۲ پیمانه
هویج۲ عدد
پیاز۱ عدد
رب۱ ق غذا خوری
سیب زمینی۱ عدد
سبزی سوپبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیموبه مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه عصاره قلم گوساله

قلم گوساله۱ عدد
پیاز۲ عدد
سیر۲ حبه
هویج۱ عدد
ساقه کرفس۱/۴ پیمانه

طرز تهیه سوپ با قلم گوساله

طرز تهیه سوپ قلم گوساله با جو خوشمزه

مرحله اول ( تهیه عصاره قلم )

در یک قابلمه بزرگ قلم را به همراه پیاز خرد شده و سیر و هویج و ساقه کرفس ریخته و آب بریزید تا حدی که روی قلم را بگیرد و روی شعله متوسط بمدت ۱۰ ساعت قرار داده تا پخته شود در حین پخت اگر آب آن کم شد مقداری آب جوش اضافه کنید( می توانید برای سریع تر انجام شدن این مرحله از زودپز استفاده کنید) وقتی سر قلم از استخوانش جدا شد آن وقت کاملا قلم شما پخته است و اجازه دهید تا آب قلم غلیظ شود، استخوان قلم را بیرون بیارید و با گوشت کوب برقی عصاره را خوب میکس کنید و از صافی رد کرده تا استخوان های ریز داخلش نماند سپس آن را در ظرف ریخته و در فریرز نگه داری کنید. این عصاره بدون نمک تهیه شده که اگر به خورشت اضافه می کنید غذا شور نشود.

مرحله دوم ( پخت سوپ با قلم گوساله )

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت بدید تا کمی سبک شود سپس هویج و سیب زمینی را به دلخواه یا رنده و یا مکعبی خرد کرده و به مخلوط پیاز اضافه کنید و کمی که تفت خورد رب را می زنیم و سپس مقداری از آب قلم که در مرحله اول تهیه کردید را به همراه کمی آب به سوپ اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم تا سبزیجات خوب پخته شوند پس از پخت سبزیجات جو پرک را اضافه می کنیم و در آخر نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و زمانی که پخت سوپ تمام شد و از روی حرارت برداشتید مقداری سبزی سوپ (جعفری) به همراه کمی آبلیمو روی سوپ بریزید. نوش جان

نکات و فوت و فن های سوپ قلم گوساله خوشمزه

  • از جو پوست کنده یا بلغور نیز برای تهیه این سوپ می توانید استفاده کنید.
  • در انتهای پخت به دلخواه ورمیشل اضافه کنید.
  • سبزی سوپ را حتما بعد از اینکه از روی حرارت برداشتید اضافه کنید تا خواص آن از بین نرود.
  • آب قلم وقتی در فریرز قرار بگیرد کمی تیره تر می شود.

منبع: آشمزی