بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه شربت آلوئه ورا لیمویی خوشمزه خانگی با عسل مرحله به مرحله

شربت آلوئه ورا یکی از نوشیدنی های خوشمزه و مقوی است. آلوئه ورا از گیاهان بسیار مغذی می باشد که هم مصرف بهداشتی و هم غذایی دارد. این گیاه دارای ویتامین هایی نظیر A ،C ،E ،B12 پتاسیم، سدیم، روی، کروم، منیزیم و....می باشد. یکی از روش های استفاده از این گیاه معجزه آسا استفاده از آلوئه ورا به صورت نوشیدنی می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت آلوئه ورا را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای شربت آلوئه ورا
  • برگ آلوئه ورا 1 عدد
  • لیمو ترش 1 عدد
  • آب 4 لیوان
  • عسل به میزان لازم

دستور پخت شربت آلوئه ورا لیمویی خانگی با عسل مرحله به مرحله

1. طرز تهیه شربت آلوئه ورا
مرحله اول آماده سازی آلوئه ورا: ابتدا آلوئه ورا را کاملا تمیز بشویید و پوست سبز آن را به طور کامل جدا کنید.

2. مرحله دوم: میکس کردن آلوئه ورا
آلوئه ورا را داخل مخلوط کن ریخته و یا با گوشت کوب برقی کاملا له کنید.

3. مرحله سوم: افزودن عسل و لیمو
حالا عسل و آبلیمو را به آلوئه ورا افزوده و فقط در حد مخلوط شدن میکس می کنیم.

4. مرحله چهارم: افزودن آب
مواد آماده شده را ظرف مناسبی ریخته و با آب و یخ مخلوط می کنیم.

5. مرحله آخر: سرو شربت آلوئه ورا
شربت آلوئه ورا، را داخل لیوان سرو ریخته و با تکه های لیمو سرو می کنیم.

نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت آلوئه ورا
  • برای گرفتن تلخی آلوئه ورا آن را به مدت 5 دقیقه در آب سرد قرار دهید.
  • آلوئه ورا هایی که در مغازه ها وجود دارند، تلخی کمتری دارند چون زمان زیادی است که از بوته جدا شده اند.
  • در این شربت می توان از تخم شربتی و یا خاکشیر هم استفاده کرد.
  • می توانید آب پرتقال را جایگزین آب لیمو کنید.
  •  شربت آلوئه ورا بسیار مناسب برای فصل گرم سال و همچنین نوشیدنی مناسب برای ماه مبارک رمضان است.

منبع: سلام دنیا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد