پلو مکزیکی یکی از غذا های بسیار خوشمزه با اصالتی مکزیکی است که شباهت زیادی به دمپختک ایرانی دارد. تنوعی از سبزیجات مختلف در این غذا وجود دارد و غذایی با طعمی تند و تیز می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پلو مکزیکی با مرغ و قارچ را به شما آموزش دهیم.
برنج | 2 پیمانه |
پوره گوجه فرنگی | 400 گرم |
نخود فرنگی | 100 گرم |
ذرت | 100 گرم |
سیر | 2 حبه |
پیاز نگینی شده | 1 عدد |
قارچ | 5 عدد |
فیله مرغ | 8 عدد |
روغن زیتون | به میزان لازم |
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه | به میزان لازم |
مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه: ابتدا نخود و ذرت را بخار پز می کنیم. سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم. برنج را پیمانه زده و می شوییم و با کمی نمک خیس می کنیم. پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز می کنیم. قارچ را ورقه ای برش می دهیم. مرغ را با تکه های 1 سانتی متری برش داده و آماده می گذاریم.
حالا تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم، بعد پیاز ها را داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا قارچ را افزوده و تفت می دهیم تا رطوبت اضافی آن از بین برود.
مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه را بنا به ذائقه به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بلند شود.
پوره گوجه و سیر را به مواد افزوده کمی تفت می دهیم تا آب اضافی آن بخار شود و سسی خوشرنگ و به روغن افتاده بدست آید.
ذرت و نخود بخار پز شده را به سس افزوده و مخلوط می کنیم.
حالا آب اضافی برنج خیس خورده را خالی کرده و برنج را به سس آماده شده می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. حالا تا 1 سانتی متر روی برنج را آب جوشیده ریخته و زمان می دهیم تا آب برنج تبخیر شود.
حالا که آب اضافی برنج تبخیر شد، کمی روغن زیتون روی برنج ریخته و دم کنی گذاشته، سپس به مدت 45 دقیقه برنج را دم می گذاریم.
بعد از گذشت این زمان پلو مکزیکی ما آماده است. آن را داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار انواع ترشی نوش جان کنید.
منبع: سلام دنیا