بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه پلو مکزیکی اصل با مرغ و سبزیجات تند و خوشمزه به سبک رستورانی

پلو مکزیکی یکی از غذا های بسیار خوشمزه با اصالتی مکزیکی است که شباهت زیادی به دمپختک ایرانی دارد. تنوعی از سبزیجات مختلف در این غذا وجود دارد و غذایی با طعمی تند و تیز می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پلو مکزیکی با مرغ و قارچ را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای پلو مکزیکی

برنج2 پیمانه
پوره گوجه فرنگی400 گرم
نخود فرنگی100 گرم
ذرت100 گرم
سیر2 حبه
پیاز نگینی شده1 عدد
قارچ5 عدد
فیله مرغ8 عدد
روغن زیتونبه میزان لازم
نمک، فلفل قرمز، زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه پلوی مکزیکی با ذرت و مرغ


دستور پخت پلو مکزیکی اصل با مرغ و سبزیجات تند و خوشمزه به سبک رستورانی


1. طرز تهیه پلو مکزیکی تند و خوشمزه به روش اصل مکزیکی

مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه: ابتدا نخود و ذرت را بخار پز می کنیم. سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم. برنج را پیمانه زده و می شوییم و با کمی نمک خیس می کنیم. پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز می کنیم. قارچ را ورقه ای برش می دهیم. مرغ را با تکه های 1 سانتی متری برش داده و آماده می گذاریم.


2. مرحله دوم: آماده سازی سس غذا

حالا تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم، بعد پیاز ها را داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا قارچ را افزوده و تفت می دهیم تا رطوبت اضافی آن از بین برود.


3. مرحله سوم: افزودن ادویه ها و مرغ

مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه را بنا به ذائقه به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بلند شود.


4. مرحله چهارم: افزودن پوره گوجه

پوره گوجه و سیر را به مواد افزوده کمی تفت می دهیم تا آب اضافی آن بخار شود و سسی خوشرنگ و به روغن افتاده بدست آید.

5. مرحله پنجم: افزودن ذرت و نخود

ذرت و نخود بخار پز شده را به سس افزوده و مخلوط می کنیم.


6. مرحله ششم: افزودن برنج

حالا آب اضافی برنج خیس خورده را خالی کرده و برنج را به سس آماده شده می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. حالا تا 1 سانتی متر روی برنج را آب جوشیده ریخته و زمان می دهیم تا آب برنج تبخیر شود.


7. مرحله هفتم: دم گذاشتن برنج

حالا که آب اضافی برنج تبخیر شد، کمی روغن زیتون روی برنج ریخته و دم کنی گذاشته، سپس به مدت 45 دقیقه برنج را دم می گذاریم.


8. مرحله آخر: سرو پلو مکزیکی

بعد از گذشت این زمان پلو مکزیکی ما آماده است. آن را داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار انواع ترشی نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه پلو مکزیکی با مرغ و قارچ:

  • می توانید از کمی پودر زیره در این غذا استفاده کنید.
  • این غذا باید تند باشد، تندی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید.
  • می توانید مرغ داخل دستور را حذف کرده و کمی مرغ پخته و ریش ریش شده کنار این برنج سرو کنید.

منبع: سلام دنیا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد