جامبو شلز نوعی پاستا صدفی محسوب می شود که سایز خیلی بزرگتری نسبت به پاستا های صدفی دارد. جامبو شلز سوخاری با گوشت و پنیر یک غذای بسیار خوشمزه و جدید است که با جامبو شلز تهیه شده و می تواند یک پیش غذای خوشمزه و یا غذایی مورد علاقه کودکانتان باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه جامبو شلز سوخاری با گوشت و پنیر را به شما آموزش دهیم.
گوشت چرخ شده | 100 گرم |
پنیر موزارلا | 50 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
جانبو شلز سوخاری | 1 بسته |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
آرد سفید | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
مرحله اول، آماده سازی مواد میانی: ابتدا پیاز را پوست گرفته و رنده می کنیم. سپس گوشت، نمک، فلفل را به پیاز می افزاییم و خوب ورز می دهیم.
سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم و زرده ها را به همراه پنیر به مواد گوشتی می افزاییم و خوب ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند.
جامبو شلز ها را به آب در حال جوش می افزاییم و مطابق با زمانی که روی جعبه جامبو شلز نوشته است، آنها را می پزیم بعد آبکش کرده و کاملا با آب سرد می شوییم تا نشاسته اضافی آنها خارج شود.
سفیده های تخم مرغ را به همراه کمی نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. آرد سفید و آرد سوخاری را هم داخل دو ظرف جداگانه ریخته و آماده می گذاریم.
1 عدد جامبو شلز پخته شده را برمی داریم و داخل آن را با مواد گوشتی آماده شده پر می کنیم. حالا، یک عدد جامبو شلز دیگر روی مواد می گذاریم تا کاملا کیپ شود و در زمان سرخ شدن بیرون نریزد.
بعد از اینکه تمام جامبو شلز ها را آماده کردیم. حالا به ترتیب داخل آرد سفید، سفیده تخم مرغ و در نهایت آرد سوخاری غلتانده و داخل دیس می چینیم.
داخل تابه دیواره بلندی را تا نیمه روغن می ریزیم و زمان می دهیم تا کاملا داغ شود. سپس جامبو شلز آماده شده را دانه به دانه داخل روغن انداخته و کاملا سرخ می کنیم تا طلایی و برشته شود؛ سپس داخل ظرف زیبایی چیده و در کنار انواع سس سرو و نوش جان کنید.