بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ و خامه خوشمزه و رستورانی

پاستا پنه مرغ با سس آلفردو یکی از غذا های اصلی خوشمزه است که ریشه غذایی ایتالیایی دارد در ایتالیا بیش از ۳۰۰ نوع پاستا وجود دارد تهیه پاستا در ایتالیا شرایط و قوانین خاصی دارد حتما در دمای خاصی خشک شود و در کشور ایتالیا خیلی ها پاستا را در خانه تهیه می کنند پاستا پنه مرغ و قارچ یکی از محبوب ترین غذا می باشد امروز در آشمزی با هم یک پاستا پنه مرغ خیلی خوشمزه را یاد می گیریم.

مواد لازم برای تهیه پنه مرغ با سس آلفردو

پاستا پنه۱ بسته
سینه مرغ۴۰۰ گرم
قارچ۵۰۰ گرم
سیر۴ حبه
شیر۱ لیوان
خامه صبحانه۱ لیوان
کره۳۰ گرم
پنیر پارمزان۱/۲ پیمانه
سس وچستر و سس خردلبه مقدار لازم
نمک و فلفل و پودر سیربه مقدار لازم
قرص عصاره مرغ۱ عدد
آبلیمو۳ ق غذا خوری

طرز تهیه و دستور پخت پاستا پنه مرغ با سس الفردو

طرز تهیه پنه مرغ با سس آلفردو

مرحله اول ( آماده سازی مرغ )

ابتدا مرغ را کمی با بیفتک بکوبید تا نازک شود و بعد ۱ تا ۲ حبه سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل به سینه مرغ اضافه کنید و ماساژ دهید.

سپس کمی روغن زیتون و ۱ ق غذا خوری آبلیمو و کمی سس خردل ملایم و کمی سس وچستر (ووستشایر) به دو طرف مرغ بمالید و ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید تا خوب مزه دار شود.

در تابه کمی روغن زیتون (یا روغن مایع معمولی) بریزید و سینه مرغ را سرخ یا گریل کرده و به ابعاد دلخواه برش زده و کنار بگذارید.

مرحله دوم (آماده سازی مواد پاستا)

مرغها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کمی کره اضافه کنید تا ذوب شود و بعد قارچ های ورقه شده را به همراه ۱ قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید تا تفت بخورد و آبش کشیده شود ( اضافه کردن آبلیمو به قارچ باعث این می شود قارچ سیاه نشود.)

در تابه دیگری کمی کره ریخته وقتی ذوب شد ۲ حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید در حدی که عطر سیر خارج شود ولی سیر نباید تغییر رنگ بدهد ، خامه صبحانه اضافه کنید  و خوب مخلوط کنید و در انتها با یک لیوان شیر سس را رقیق کنید در این مرحله کمی نمک و فلفل اضافه اضافه کرده سپس قارچ های تفت خورد شده را به سس اضافه کرده تا سس کمی غلیظ شود.

مرحله سوم ( پخت پاستا )

داخل قابلمه آب ریخته تا به جوش بیاد سپس کمی روغن به همراه نمک می ریزیم و پاستا را اضافه می کنیم تا نرم شود و آبکش می کنیم.

پاستا آبکش شده را به سس قارچ مون اضافه کرده و در آخر مرغ و پنیر پارمزان را اضافه می کنیم و می گذاریم برای چند دقیقه خوب سس به خرد پاستا برود. پاستا در ظرف سرو کشیده و با مقداری جعفری و پنیر پارمزان تزئین کنید نوش جان.

منبع : آشمزی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد