بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه فلافل ساندویچی خانگی خوشمزه

فلافل یک غذای معروف و محبوب خیابانی در خاورمیانه محسوب می شود. که در کشور های عربی از جمله بیروت، سوریه، لبنان طبخ می شود که در بعضی از نواحی آن را در کنجد غلتانده و سرخ می کنند. نخود موجود در این غذا سرشار از املاح معدنی، فیبر و مفید برای قلب، پوست و موی شما می باشد. در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه فلافل و سس انبه خانگی را به شما آموزش دهیم.

https://worldoffoodanddrink.worldtravelguide.net/wp-content/uploads/2018/02/shu-Egyptian-food-Falafel-in-pita-bread-320756846-gkrphoto-1440x823.jpg

مواد لازم برای فلافل
  • نخود 150 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • جعفری ساطوری شده 50 گرم
  • نمک، فلفل سیاه فلفل و قرمز، زردچوبه به میزان لازم
  • پودر گشنیز نصف قاشق چایخوری
  • پودر زیره نصف قاشق چایخوری
  • ادویه فلافل نصف قاشق چایخوری
  • حبه سیر 2
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
مواد لازم برای سس مخصوص فلافل
  • پودر انبه 2 قاشق غذا خوری
  • رب گوجه 1 قاشق غذا خوری
  • سرکه سفید نصف پیمانه
  • نمک، فلفل قرمز، به میزان لازم

1. آماده سازی نخود
نخود را از 24 ساعت قبل از طبخ فلافل در آب خیس کرده و در این زمان چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ نخود گرفته شود و نخود بافت نرمی پیدا کند.
2. آماده سازی مواد اولیه فلافل
سیر و پیاز را پوست گرفته به همراه نخود خیس شد، ادویه ها و جعفری دو بار از چرخ گوشت عبور می دهیم. هر چقدر بافت لطیف تری بدست آوریم فلافل بهتری خواهیم داشت پس در انجام این مرحله دقت کافی را به کار ببرید. مواد بدست آمده را به مدت 15 دقیقه ورز می دهیم توجه داشته باشید که این مواد باید انسجام کافی را داشته باشد نه خیلی شل و یا سفت باشد و برای انسجام بیشتر 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
3. طرز تهیه فلافل خانگی با نخود خام
داخل ظرف کوچکی که دیواره بلندی داشته باشد تا نیمه روغن ریخته روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود. حالا با قالب فلافل زن که در دسترس همه قرار دارد آنها را قالب زده و داخل روغن قرار می دهیم با حرارت ملایم زمان طولانی بپزید تا مغز پخت شود. اگر قالب در دسترس نداشتید از مواد به اندازه یک گردو برداشته گرد کنید کمی فشار آورید تا سطح آن کمی صاف شود و در روغن سرخ کنید و در نهایت کنار گوجه، خیار شور، نان و سس انبه سرو کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد