بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه خورش کنگر خوشمزه و مجلسی با گوشت قرمز

خورشت کنگر ، یک خورشت سنتی ایرانی است که در آن از کنگری که در فصل بهار رشد می کند استفاده می شود. کنگر اولین بار در اتیوپی کشت شد و بعد به مناطق دیگر دنیا گسترش پیدا کرد. برای خورش کنگر باید تیغ های کنگر را با استفاده از دستکش و چاقوی تیز جدا کرده برگ برگ کنیم شسته و بنا به سلیقه خرد کنیم. کنگر دارای طبع گرم و خشک است و دارای پتاسیم، پاک کننده رگ ها از چربی ، مفید برای نارسایی کبدی، رفع یبوست و ... است. در ادامه قصد داریم تا طرز تهیه خورشت کنگر را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای خورشت کنگر
  • گوشت خورشتی    250 گرم
  • کنگر    250 گرم
  • سبزی    200 گرم
  • پیاز    1 عدد
  • آبغوره یا لیمو عمانی    به میزان لازم
  • روغن، نمک، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم

https://www.justalittlebitofbacon.com/wp-content/uploads/2016/05/lamb-artichoke-stew-for-facebook.jpg

دستور پخت خورشت کنگر
1. طرز تهیه خورشت کنگر
ابتدا پیاز ها را نگینی کرده و داخل قابلمه مناسبی با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

2. مرحله دوم پخت خورش کنگر
حالا گوشت را به همراه فلفل و زردچوبه تفت می دهیم تا زمانیکه رنگ گوشت تغییر کند سپس آب جوشیده به آن افزوده اجازه می دهیم تا پخت گوشت کامل شود.

3. مرحله سوم پخت خورشت کنگر
داخل تابه مناسبی سبزی را به همراه روغن سرخ می کنیم مثل (سبزی قورمه) در آخر کمی کنگر را هم سرخ می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورشت یک ساعت دیگر بپزد و به روغن بیوفتد.

4. مرحله چهارم طرز تهیه خورش کنگر
در نهایت نمک و آبغوره غذا را اندازه می کنیم و در کنار چلوی ایرانی و سالاد شیرازی سرو می کنیم.

سبزی خورشت کنگر
ترکیب سبزیجات این غذا  (نعنا، جعفری) را به میزان مساوی از هر کدام مخلوط کرده و ریز خرد می کنیم.

منبع: salamdonya.com
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد