بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه کتلت مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی

کتلت ها از غذا های پرسی و ساندویچی هستند که مناسب پیک نیک، سفر و خوراکی به عنوان میان وعده روزانه هستند. کتلت مرغ هم بسیار خوشمزه است و هم به راحتی طبخ می شود و برای افرادی که ممنوعیت مصرف گوشت قرمز دارند هم یک وعده غذایی کامل است. کتلت مرغ را می توان با نان و یا برنج سرو کرد. ماده اصلی کتلت مرغ پروتئین حیوانی است که برای کودکان و رشد آنها بسیار مفید است. در این دستور  قصد داریم تا طرز تهیه کتلت مرغ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای کتلت مرغ
  • مرغ چرخ شده 250 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پیاز رنده شده 1 عدد
  • سیب زمینی متوسط 2 عدد
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران به میزان لازم
دستور پخت کتلت مرغ


1.طرز تهیه کتلت مرغ مجلسی و خوشمزه
ابتدا سیب زمینی ها را شسته پوست کنده و رنده ریز می کنیم کمی فشار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا پیاز را هم رنده ریز کرده و آب آن را هم جدا می کنیم.
2. مرحله دوم کتلت مرغ
داخل ظرف مناسبی سیب زمینی، پیاز، مرغ چرخ شده را ریخته و مقداری مخلوط می کنیم.

3. مرحله سوم کتلت مرغ
تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته به آنها ادویه اضافه می کنیم کمی مخلوط کرده تا از حالت لختگی خارج شود و سپس به مرغ اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا به بافت منسجمی برسیم اگر زمان دارید بهتر است مواد را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

4. مرحله چهارم کتلت مرغ
حالا تابه را روی حرارت می گذاریم داخل آن روغن ریخته و کتلت ها را با اشکال مختلف و مطابق سلیقه تان سرخ کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد