ماکارونی یک نوع خمیر فرآوری شده در کارخانه است که به صورت خشک در بسته بندی به دست مصرف کننده می رسد. این ماده غذایی محبوب اصالتی ایتالیایی دارد. این غذا شهرت چند دهه ای در کل دنیا دارد ولی جالب است بدانید که در ایتالیا قدمت آن به یک قرن می رسد. مواد اصلی ماکارونی، این غذای ملی ایتالیا گوشت فیله، کره و هویج است. در این آموزش آشپزی قصد داریم تا طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی با سس بلونز را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای ماکارونی با سس بلونز
- ماکارونی 1 بسته
- گوشت چرخ شده 300 گرم
- پیاز خرد شده 1 عدد
- سوسیس ایتالیایی 2 عدد
- هویج نگینی ریز شده 1 عدد
- پوره گوجه فرنگی 1 پیمانه
- پنیر پارمزان 1 پیمانه
- ادویه ایتالیایی 1 قاشق غذا خوری
- رب گوجه 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
- روغن زیتون به میزان لازم
- حبه سیر به میزان لازم
دستور پخت ماکارونی با سس بلونز
1. طرز تهیه ماکارونی با سس مخصوص بلونز
ابتدا پیاز خرد شده را به همراه سیر و هویج نگینی داخل روغن زیتون تفت می دهیم. کمی که پیاز سبک شد گوشت چرخ شده و سوسیس نگینی شده را به آن افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.
2. مرحله دوم
حالا در این مرحله رب و ادویه را سرخ کرده و به سس اضافه می کنیم و در نهایت گوجه پوره شده را افزوده و اجازه می دهیم تا سس جا افتاده و به غلظت برسد و نهایتا نمک، فلفل سس را اندازه می کنیم.
3. مرحله سوم
ماکارونی را داخل قابلمه بزرگی آب جوش به مدت 8 تا 10 دقیقه می پزیم. سپس آبکش کرده و به ظرف سس می افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.
4. مرحله آخر ماکارونی با سس بلونز
در مرحله پایانی کار مواد آماده شده را داخل ظرف سرو مناسب ریخته و با پنیر پارمزان تزیین و نوش جان کنید.