سوسیس بندری یکی از غذا های فوری و خوش عطر و طعم ایرانی است که اصالت آن مربوط به جنوب کشور می شود. این غذا برای تمام ایرانی ها یاد آور روزهای پر از آرامش کودکی و خوردن ساندویچ بندری در نان ساندویچی سنتی در بازیگاه بعد از یک گشت و گذار طولانی است. سوسیس بندری یک نوع غذای خیابانی محسوب می شود. این غذا ارزش غذایی بالایی ندارد ولی برای سالی یکبار بسیار دلنشین است. در این رسیپی می خواهیم تا طرز تهیه سوسیس بندری را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای سوسیس بندری
دستور پخت سوسیس بندری
1. طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه خانگی
ابتدا پیاز ها را پوست کنده و به شکل خلالی برش می دهیم. سوسیس ها را هم به شکل مورب برش داده و آماده می گذاریم.
2. مرحله دوم تهیه سوسیس بندری
داخل تابه بزرگی روغن ریخته و پیاز ها را تا جایی که طلایی شوند تفت می دهیم و سپس سوسیس ها را افزوده تا جایی که سوسیس ها هم طلایی شوند آنها را می پزیم.
3. مرحله سوم سوسیس بندری
حالا رب را در یک پیمانه آب حل کرده و به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را گذاشته تا آب مواد تبخیر و سوسیس کاملا پخته و به روغن بیفتد.
4. مرحله چهارم سوسیس بندری اصل
حالا نمک و فلفل سوسیس بندری را اندازه کرده و نوش جان کنید.
منبع: salamdonya