کله جوش یا کال جوش از غذاهای پر خاصیت اصیل ایرانی است که در زمان خیلی کمی طبخ می شود و بهترین گزینه برای کودکان و بانوان می باشد. این غذا به روش های مختلف در کل کشور تهیه می شود و در مناطق کویری کشور قدمتی 100 ساله دارد. امروز قصد داریم تا طرز تهیه کله جوش را به شما آموزش دهیم.
1. طرز تهیه کله جوش اصفهانی
ابتدا داخل قابلمه مناسبی روغن ریخته نعنا را به همراه سیر، زرد چوبه و فلفل تفت می دهیم. کمی که تفت خورد، پیاز داغ را هم می افزاییم.2. مرحله دومحالا گردو و کشک و آب را به باقی مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا به قوام مناسب برسد.
3. مرحله آخر کال جوشبعد از گذشت حدودا 10 دقیقه کله جوش را داخل ظرف مناسبی ریخته و به همراه نان خشک محلی یا سنگک تازه نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کله جوش (کال جوش)
منبع: سلام دنیا