بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه کال جوش با کشک و گردو خوشمزه و ساده

کله جوش یا کال جوش از غذاهای پر خاصیت اصیل ایرانی است که در زمان خیلی کمی طبخ می شود و بهترین گزینه برای کودکان و بانوان می باشد. این غذا به روش های مختلف در کل کشور تهیه می شود و در مناطق کویری کشور قدمتی 100 ساله دارد. امروز قصد داریم تا طرز تهیه  کله جوش را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای کله جوش

  • کشک :                    1 پیمانه
  • آب :                          1 پیمانه
  • پیاز عسلی:           3 قاشق غذا خوری
  • گردو سابیده :    3 قاشق غذا خوری
  • نعنا خشک:          1 قاشق غذا خوری
  • سیر:                       2 حبه
  • نمک، فلفل و زردچوبه:     به میزان لازم
  • روغن :                    به میزان لازم

دستور پخت کال جوش با کشک و گردو


طرز تهیه کال جوش با کشک


1. طرز تهیه کله جوش اصفهانی

ابتدا داخل قابلمه مناسبی روغن ریخته نعنا را به همراه سیر، زرد چوبه و فلفل تفت می دهیم. کمی که تفت خورد، پیاز داغ را هم می افزاییم.

2. مرحله دومحالا گردو و کشک و آب را به باقی مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا به قوام مناسب برسد.

3. مرحله آخر کال جوشبعد از گذشت حدودا 10 دقیقه کله جوش را داخل ظرف مناسبی ریخته و به همراه نان خشک محلی یا سنگک تازه نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه کله جوش (کال جوش)

  • می توانید گردو را موقع سرو اضافه کنید تا تردی خود را حفظ کند.
  • تمام کشک های موجود در بازار را باید قبل از مصرف 20 دقیقه جوشاند.

منبع: سلام دنیا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد