بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه شیرینی شربتی خوشمزه و مجلسی اصیل مرحله به مرحله در خانه

طرز تهیه کیک شربتی، شیرینی شربتی یا کیک باقلوا بسیار خوش عطر و طعم و خوشمزه است که اصالت این شیرینی به شهرهای قزوین و شیراز برمی گردد. این شیرینی زیبا را بیشتر در مراسم مذهبی و ختم ها تهیه می کنند. برای پخت کیک شربتی نیاز داریم چند نکته را مورد توجه قرار دهیم تا یک کیک شربتی بی نظیر را در منزل تهیه کنیم. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کیک باقلوا شربتی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای کیک شربتی

  • آرد 200 گرم
  • شکر 150 گرم
  • روغن 175 گرم
  • ماست 150 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • پودر هل 1 قاشق چایخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  •  شربت بار 1 قاشق غذاخوری

مواد مورد نیاز برای شربت بار

  • شکر 1 پیمانه
  • آب 1 پیمانه
  • گلاب 1/4 پیمانه
  • آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم شده 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک شربتی باقلوای خوشمزه و مجلسی


دستور پخت کیک شربتی خوشمزه و مجلسی


1. طرز تهیه کیک شربتی (کیک باقلوا)

ابتدا تخم مرغ ها، شکر و وانیل را در ظرف مناسبی ریخته و به مدت 5 دقیقه مخلوط می کنیم.


2. مرحله دوم

حالا روغن مایع، شربت بار و ماست را هم افزوده و کاملا مخلوط می کنیم.


3. مرحله سوم

در این مرحله آرد، بیکینگ پودر و پودر هل را با هم بر روی مواد الک کرده و با لیسک شیرینی پزی مواد را تا یکدست شدت کامل مخلوط می کنیم.


4. مرحله چهارم

حالا داخل قالب مورد نظر را چرب کرده آرد پاشی می کنیم و مواد کیک را داخل قالب ریخته و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه می پزیم.


5. مرحله پنجم تهیه شربت بار کیک باقلوا

در این فاصله شربت را تهیه می کنیم شکر، گلاب و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا کاملا حل شود و تقریبا 10 دقیقه بجوشد حالا زعفران و آبلیمو را افزوده و بعد از 4 دقیقه از روی حرارت بردارید حالا شربت بار ما آماده است.


6. مرحله آخر تهیه کیک شربتی

کیک باقلوا را با یک خلال چوبی تست می کنیم؛ اگر خمیری به خلال نچسبید؛ کیک پخته است و باید از فر خارج کنیم و شربت خنک شده را روی کیک می ریزیم حالا کیک شربتی ما آماده است برش داده و نوش جان کنید.


نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کیک شربتی:

  • آرد را برای این کیک لطیف می باید 3 بار الک کنید.
  • در تهیه شربت دقت کنید تا زیاد غلیظ نشود و بعد از خنک شدن شکرک نزند.

منبع: وب سایت سلام دنیا 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد