بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه راتا مرغ و شوید ساده و خوشمزه با نان تست مرحله به مرحله

راتا مرغ از دیگر غذاهای فینگر فودی و جدید است که با سینه مرغ تهیه میشود. راتا مرغ بسیار شبیه به سالاد الویه می باشد ولی با کمی تغییرات و افزودنی های متفاوت به نام راتا مرغ نام گرفته شده است. ظاهر جذاب راتا مرغ بسیار مناسب برای کودکان بهانه گیر و بد غذا نیز می باشد. جذابیت راتا مرغ رنگ و لعاب خاصی به میز پذیرایی شما میدهد و نوع میزبانی شما را متفاوت می کند. با ما همراه باشید با طرز تهیه راتا مرغ و شوید ساده و خوشمزه با نان تست.

مواد لازم برای راتا مرغ با نان تست

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • برگ رزماری ۳ عدد
  • سیب زمینی ۵ عدد
  • نان تست ۱ بسته
  • آب لیموی تازه ۲ قاشق غذا خوری
  • سس مایونز ۱۰۰ گرم
  • پنیر خامه ای ۱ بسته کوچک
  • شوید و جعفری تازه ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه راتا مرغ

طرز تهیه راتای مرغ و شوید مجلسی

مرحله اول: آماده سازی مرغ

مرغ را به همراه پیاز کوچک و ادویه همینطور برگ رزماری و مقداری آب زمان دهید تا بپزد و در آخر آبلیمو را اضافه فرمائید.. و سپس مرغ را برداشته و در غذا ساز پوره کنید. آب مرغ را بیرون نریزید و در تهیه سس و یا غذاهایی مثل آش و سوپ می توانید استفاده نمائید.
 

مرحله دوم: سیب زمینی

سیب زمینی ها را بشوئید و سپس پوست گرفته به همراه کمی نمک و روغن در یک قابلمه ریخته و تا روی سیب زمینی ها آب بریزید و زمان دهید، سیب زمینی ها پخته شود. بعد از پخت آبکش کرده و در غذا ساز ریخته و سیب زمینی ها را پوره کنید.
 

مرحله سوم: ترکیب کردن

 سینه مرغ پوره شده به همراه سیب زمینی پوره شده همینطور پنیر خامه ای، سس مایونز در صورت دلخواه شوید و جعفری را اضافه کنید و یا فقط برای تزئین استفاده نمائید. ادویه های لازم را هم اضافه کرده و همه را باهم مخلوط نمائید. تا حالت خمیری و یکدست را به خود بگیرد.
 

مرحله چهارم: نان تست

یک نان تست بردارید و در صورت تمایل فالب بزنید و یا به کمک کارد آشپز خانه بر روی نان تست طرح بیاندازید. و از راتا مرغ آماده شده بر روی نان تست قرار دهید و به همراه برگ شوید و جعفری و یا افزودنی های دیگر مثل گوجه گیلاسی و یا زیتون تزئین نمائید.
 

مرحله پنجم: کیسه فریزر

برای تزئین راتا مرغ می توانید از قالب های فلزی نیز استفاده کنید. به صورتی که از کیسه فریزر کمک بگیرید و روی میز کار آن را پهن کنید و سپس قالب فلزی که کمی چرب شده است را روی نایلون قرار دهید و از راتای مرغ داخل قالب را پر کنید و به کمک دست و کیسه فریزر راتا مرغ را اذ داخل قالب خارج کنید.
 

مرحله ششم: پایان کار

راتا مرغ شما آماده است. بهتر است برای ۱-۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا فرم خود را حفظ کند. سپس نوش جان فرمائید.
 

نکات مهم در مورد تهیه راتا مرغ مجلسی

  1. پنیر خامه ای برای لذیذ شدن راتا مرغ در نظر گرفته شده است.
  2. می توانید در تهیه راتا مرغ فقط از گوشت مرغ استفاده کنید.
  3. برای استفاده از نان تست، دقت فرمائید نان تازه باشد.
  4. برای استفاده از برگ شوید و جعفری اگر داخل راتا مرغ استفاده می کنید آنها را ریز خرد کنید و در غیر اینصورت به صورت برگ برای تزئین استفاده نمائید.
  5. می توان نان تست را هم حذف کنید و فقط از قالب استفاده نمائید و یا مانند تصویر به صورت توپی فرم دهید.

طرز تهیه کالباس خانگی عالی مرغ و قارچ خوشمزه به روش بازاری

کالباس یکی از محبوب ترین مواد غذایی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. البته خیلی افراد به دلیل اینکه از طریقه تهیه آن مطمئن نیستند سعی می کنند کمتر سوسیس و کالباس مصرف کنند. با تهیه کالباس خانگی سالم با گوشت مرغ می توانید با اطمینان از این ماده غذایی استفاده کنید.

با تهیه کالباس مرغ خانگی می توانید غذاهای محبوبی مثل پیتزا مخلوط  ، اسنک کالباس ، ساندویچ کالباس و ... را با سالم ترین مواد غذایی تهیه کنید. این کالباس سالم و خانگی را می توانید در فریزر به مدت طولانی نگهداری کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای یک رول کوچک کالباس خانگی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کالباس خانگی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با ما همراه باشید با طرز تهیه کالباس خانگی عالی  مرغ و قارچ خوشمزه به روش بازاری.


مواد لازم کالباس خانگی مرغ و قارچ

  • سیر ۲ حبه
  • قارچ بزرگ ۴ عدد
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • هویج متوسط ۱ عدد
  • سینه مرغ کامل ۱ عدد
  • آرد گندم یک چهارم لیوان
  • نشاسته ذرت یک چهارم لیوان
  • روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
  • دارچین ، هل و جوز هندی به اندازه کافی
  • نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • آویشن ، پودر سیر و تخم گشنیز به اندازه کافی

طرز تهیه کالباس خانگی , کالباس , کالباس خانگی تصویری , kalbas khanegi , hgfhs ohk d

طرز تهیه کالباس خانگی عالی به روش بازاری

برای تهیه کالباس خانگی ابتدا استخوان های سینه مرغ را خارج کنید و آنرا بشویید سپس پوست سیرها را بگیرید. در ادامه سینه مرغ را به همراه سیر ها دو مرتبه چرخ کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در مرحله بعد تمام ادویه ها را آسیاب کنید و به کاسه اضافه کنید.

در مرحله بعد زرده تخم مرغ را به همراه نشاسته ذرت و روغن مایع به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کنید. در این مرحله مواد موجود در کاسه را یک مرتبه دیگر چرخ کنید تا به طور کامل یکدست شوند و ادویه ها به خورد مایه کالباس بروند.

پس از اینکه مواد را چرخ کردید آرد را کم کم اضافه کنید و مایه کالباس را کمی ورز دهید. در مرحله بعدی هویج را آبپز کنید و به صورت حلقه ای یا نگینی ریز خرد کنید. قارچ را هم به صورت نگینی ریز خرد کنید و به همراه هویج به مایه کالباس اضافه کنید.

در این مرحله اگر مایه کالباس شل بود کمی آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خودش را بگیرد. پس از اینکه مایه کالباس آماده شد آنرا روی سلفون پهن کنید و مانند شکلات محکم بین سلفون بپچانید تا شکل رول به خود بگیرد.

پس از اینکه رول کالباس آماده شد چند دور دیگر سلفون دور آن بپیچید تا در زمان پخت ، آب به داخل سلفون نفوذ نکند. یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید ، اجازه دهید آب موجود در قابلمه به جوش بیاید سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید.

سپس رول کالباس را در یک ظرف فلزی کوچکتر قرار دهید و داخل آب جوش قرار دهید ( مانند روش بنماری ). کالباس باید به مدت یک ساعت در این حالت بماند تا به طور کامل بپزد. پس از اینکه کالباس آماده شد اجازه دهید خنک شود سپس آنرا در فریزر نگهداری کنید.


منبع : پارسی دی

طرز تهیه کال جوش با کشک و گردو خوشمزه و ساده

کله جوش یا کال جوش از غذاهای پر خاصیت اصیل ایرانی است که در زمان خیلی کمی طبخ می شود و بهترین گزینه برای کودکان و بانوان می باشد. این غذا به روش های مختلف در کل کشور تهیه می شود و در مناطق کویری کشور قدمتی 100 ساله دارد. امروز قصد داریم تا طرز تهیه  کله جوش را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای کله جوش

  • کشک :                    1 پیمانه
  • آب :                          1 پیمانه
  • پیاز عسلی:           3 قاشق غذا خوری
  • گردو سابیده :    3 قاشق غذا خوری
  • نعنا خشک:          1 قاشق غذا خوری
  • سیر:                       2 حبه
  • نمک، فلفل و زردچوبه:     به میزان لازم
  • روغن :                    به میزان لازم

دستور پخت کال جوش با کشک و گردو


طرز تهیه کال جوش با کشک


1. طرز تهیه کله جوش اصفهانی

ابتدا داخل قابلمه مناسبی روغن ریخته نعنا را به همراه سیر، زرد چوبه و فلفل تفت می دهیم. کمی که تفت خورد، پیاز داغ را هم می افزاییم.

2. مرحله دومحالا گردو و کشک و آب را به باقی مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا به قوام مناسب برسد.

3. مرحله آخر کال جوشبعد از گذشت حدودا 10 دقیقه کله جوش را داخل ظرف مناسبی ریخته و به همراه نان خشک محلی یا سنگک تازه نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه کله جوش (کال جوش)

  • می توانید گردو را موقع سرو اضافه کنید تا تردی خود را حفظ کند.
  • تمام کشک های موجود در بازار را باید قبل از مصرف 20 دقیقه جوشاند.

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه بیف استراگانوف با مرغ خوشمزه و مجلسی در خانه

چیکن استراگانف یا بیف استراگانوف با مرغ یک غذای محبوب در دنیا است و اصالتی روسی دارد. چیکن استراگانف در آشپزخانه روس ها با ترکیب نوعی گوشت و خامه تهیه می شد بعدا به آن قارچ هم افزوده شد. این غذای محبوب و بسیار آسان با مواد در دسترس و گوشت مرغ، گوساله و گاها میگو هم طبخ می شود. چیکن استراگانف در کنار سیب زمینی سرخ شده سرو می شود. امروز قصد داریم تا طرز تهیه چیکن استراگانف را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای چیکن استراگانف
  • سینه مرغ 1 عدد
  • قارچ اسلایس شده 4 عدد
  • پیاز خلال شده 1 عدد
  • سیب زمینی 2 عدد
  • شیر 1/2 پیمانه
  • کره 50 گرم
  • آرد 2 قاشق غذا خوری
  • خامه 1 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زرد چوبه، کاری، فلفل قرمز به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه بیف استراگانف با مرغ

دستور پخت چیکن استراگانف (بیف استراگانوف با مرغ)
1. طرز تهیه چیکن استراگانف
سیب زمینی ها را شسته پوست می گیریم و به شکل نوارهای خیلی نازک برش می دهیم، داخل آب می گذاریم تا نشاسته آن ها شسته شود سپس در روغن غوطه ور سرخ می کنیم و آماده می گذاریم.

2. مرحله دوم
سینه مرغ را به نوار هایی به سایز ( 1 در 5) سانتی متر برش می دهیم.

3.مرحله سوم
ابتدا نیمی از کره را داخل تابه ای ریخته و مرغ را به همراه ادویه در تابه تفت می دهیم؛ رنگ مرغ ها که عوض شد و عطر ادویه ها بلند شد؛ قارچ را افزوده و با حرارت بالا تفت می دهیم تا قارچ و مرغ پخته شوند.

4. مرحله چهارم سس مخصوص چیکن استراگانف
داخل یک شیر جوش، کره ریخته و آرد را در آن تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود؛ سپس شیر، ادویه و خامه را به آن افزوده و اجازه می دهیم کمی بجوشد و سپس این مایع را به مخلوط مرغ و قارچ می افزاییم و به مدت 20 دقیقه با شعله کم حرارت می دهیم تا غلیظ شود.

5.مرحله آخر پخت چیکن استراگانف
حالا چیکن استراگانف ما آماده است کافیه در ظرف زیبایی ریخته و با سیب زمینی آماده شده تزیین کنیم و نوش جان.

طرز تهیه شربت زعفران و آبلیمو خوشمزه و مجلسی سریع و ساده برای افطار

شربت زعفران همین طور که از اسمش و وجود زعفران در آن مشخص است، یک نوشیدنی کاملا ایرانی است که در فصول گرم سال و به عنوان یک نوشیدنی گوارا برای پذیرایی است. و همینطور یک نوشیدنی مناسب برای سفره افطاری ماه مبارک رمضان هم می باشد. این دستور که از بخش آشپزی  وب سایت سلام دنیا  گرفته اشده است؛ قصد داریم تا طرز تهیه شربت زعفران را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای شربت زعفران
  • آب    500 سی سی
  • شکر    200 گرم
  • زعفران دم شده    1/2 قاشق غذا خوری
  • گلاب    3 قاشق غذا خوری
  • آب لیمو    1/2 قاشق چایخوری
دستور پخت شربت زعفران

1. طرز تهیه شربت زعفران خانگی
ابتدا زعفران را خوب ساییده و به همراه آب جوشیده مخلوط کرده و دم بگذارید.

2. مرحله دوم: آماده سازی شربت
آب را داخل قابلمه ریخته اجازه دهید تا بجوشد، حالا شکر را افزوده و مخلوط می کنیم تا شکر حل شود.

3. مرحله سوم: افزودن زعفران
بعد از گذشت 15 دقیقه زعفران و گلاب را به شهد افزوده و دوباره، بعد از گذشت 15 دقیقه دیگر شهد را از روی حرارت برداشته و آبلیمو را به آن اضافه کنید.

4. مرحله آخر: سرو شربت زعفرانی
حالا 3 قاشق غذا خوری از شربت را داخل لیوان زیبایی ریخته و با 1 پیمانه آب خنک مخلوط کرده و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت زعفرانی خانگی خوشمزه
  • میزان زعفران کاملا به سلیقه شما بستگی دارد پس می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
  • شربت شما باید به قوام کافی برسد و گرنه کپک می زند.