بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه نان رول دارچینی خوشمزه و مجلسی با شکر قهوه ای در منزل

رول دارچینی یک شیرینی اصالتی مربوط به کشور سوئد دارد و هر سال روز 4 اکتبر در پاییز را روز رول دارچینی نام گذاری کرده اند. این شیرینی در کشور های آمریکا و کانادا هم بسیار زیاد طرفدار دارد و در تمامی مراکز فروش این نان یافت می شود. این نان یا شیرینی مقوی را به عنوان یک میان وعده سالم خانگی برای عزیزانتان تهیه کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه رول دارچینی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای رول دارچینی

  • کره 200 گرم
  • آرد 4 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • شکر قهوه ای 2/3 پیمانه
  • دارچین 1/4 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه رول دارچینی

دستور پخت رول دارچینی با شکر قهوه ای

1. طرز تهیه رول دارچینی (سینامون رول)

ابتدا خمیر مایه را به عمل می آوریم به این صورت که خمیر مایه را به همراه شکر داخل شیر ولرم ریخته و مخلوط کنید درب آن را بگذارید و به مدت 15 دقیقه در جای گرم بگذارید تا پف کند.

2. مرحله دوم

حالا خمیر مایه به عمل آمده را به ظرف بزرگتری انتقال دهید. تخم مرغ ها و 100 گرم کره آب شده را به آن بیفزاید حالا تمام مواد را کاملا مخلوط کنید.

3. مرحله سوم

آرد را به تدریج به باقی مواد بیفزایید تا حجم آرد باعث خوابیدن پف خمیر نشود. و با یک قاشق چوبی خوب مخلوط کنید و زمانی که کل مواد با هم مخلوط شدند به مدت 5 دقیقه ورز دهید.

4. مرحله چهارم

خمیر آماده شده را داخل کاسه ای که چرب کردیم می گذاریم و روی آن را می پوشانیم و در جای تقریبا گرم 30 دقیقه استراحت می دهیم.

5. مرحله پنجم

خمیر را بعد از گذشت 1 ساعت کمی ورز می دهیم و با وردنه به قطر 2 سانتی متر به شکل مستطیل باز می کنیم.

6. مرحله ششم: تهیه مواد میانی رول دارچینی

برای مواد میانی 100 گرم کره باقی مانده را با شکر قهوه ای مخلوط می کنیم و روی خمیر باز شده به شکل یکدست می ریزیم و از یک سمت خمیر را رول می کنیم.

7. مرحله هفتم

حالا رول دارچینی را به اندازه های دلخواه به وسیله یک چاقوی تیز برش می دهیم و در سینی پخت که آن را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم و روی خمیر را می پوشانیم و به مدت 1 ساعت دیگر استراحت می دهیم.

8. مرحله آخر تهیه رول دارچینی

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کرده و رول دارچینی را داخل فر قرار دهید و حدودا 20 تا 30 دقیقه زمان برای پخت این رول های زیبا لازم است. (تا جایی که که طلایی و مغز پخت شود) و نوش جان کنید.


منبع: سایت سلام دنیا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد