بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه پاستیل شکری خوشمزه و مجلسی خانگی با پودر ژله مرحله به مرحله

پاستیل یک خوراکی خوشمزه و زیباست که با طعم های مختلف میوه ای تهیه می شود. اولین پاستیل تهیه شده در سال 1920 در شهر بن آلمان و به شکل خرس های کوچک تهیه شده بوده که در طول سالیان به پاستیل های امروزی رسیده است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پاستیل خانگی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای پاستیل

  • پودر ژله با طعم دلخواه 1 بسته
  • گلوکز 2 قاشق غذا خوری
  • پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • آب 1 فنجان


طرز تهیه پاستیل خانگی

دستور پخت پاستیل ژله ای شکری


1. طرز تهیه پاستیل خانگی با پودر ژله و گلوکز


ابتدا پودر ژله را داخل کاسه ای ریخته و یک فنجان آب را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا تمام ذرات ژله در آب حل شود.


2. مرحله دوم


حالا کاسه را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار کتری) می گذاریم تا رنگ ژله شفاف شود.


3. مرحله سوم


حالا پودر ژلاتین و گلوکز را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.


4. مرحله چهارم


سپس یک قاشق شکر را هم می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. در این مرحله کف هایی روی مواد ایجاد می شود که با قاشق آنها را جدا می کنیم.


5. مرحله پنجم


حالا مواد را از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود. سپس داخل قالب های متنوع و ریز سلیکونی ریخته و به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم تا پاستیل ها به خوبی سفت شود.


6. مرحله آخر تهیه پاستیل خانگی


بعد از گذشت این مدت پاستیل ها را از داخل قالب خارج کرده و نوش جان کنید.


منبع: salamdonya.com

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد