ژله شیر ، یکی از دسر های پر کاربرد و پر طرفدار در مهمانی هاست چون کمتر کسی است که ژله دوست نداشته باشد، شاید به این دلیل که ژله را در کمترین زمان ممکن و به روش های مختلفی می توان تهیه کرد به محبوبیت این دسر افزوده است. ژلاتین تهیه شده از کلاژن پوست و استخوان گاو و گوساله و.....است؛ به این دلیل برای بدن و پوست بسیار مفید می باشد.. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ژله با شیر را به شما آموزش دهیم.
مرحله اول مخلوط کردن ژله با شیر: برای این کار، ابتدا ژله را داخل کاسه ای ریخته و شیر را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
ژله را روی بخار آب کتری بگذارید و خوب مخلوط کنید تا تمام ذرات ژله در شیر در حل شود.
قالب مورد نظر را کمی با روغن مایع چرب می کنیم و ژله آماده شده را داخل قالب ریخته و قالب را داخل یخچال قرار می دهیم.
بعد از اینکه ژله کاملا سفت شد از یخچال خارج کرده بدنه قالب را داخل آب داغ فرو ببرید؛ دور ژله که خوب شل شد بشقاب مناسبی را روی ظرف گذاشته و ژله را برمی گردانید حالا با گل و میوه های برش خورده تزئین کرده و نوش جان کنید.