بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی با گوشت خوشمزه و مجلسی با دستوری ساده

کتلت بادمجان یکی از روش های پخت بادمجان است که خیلی مورد توجه افرادی قرار می گیرد که علاقه مند به بادمجان هستند. کتلت بادمجان را می توان با گوشت مرغ و یا گوشت قرمز چرخ کرده تهیه کرد و محدودیتی ندارد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای کتلت بادمجان

  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • بادمجان 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • آرد سوخاری به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
دستور پخت کتلت بادمجان با گوشت و آرد سوخاری به شکل کبابی 
طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده

1. طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی خوشمزه

مرحله اول آماده سازی بادمجان: ابتدا بادمجان ها را بشویید، سپس شیاری روی آن ها ایجاد کرده و بادمجان را بر روی زغال یا شعله گاز و یا داخل فر کبابی کنید. و بعد پوست آن را گرفته و داخل قابلمه بریزید و آن را خوب له کرده و اگر آب اضافی داشت آن را جدا کنید.


2. مرحله دوم: آماده سازی مواد کتلت بادمجان

داخل کاسه بزرگتری بادمجان و گوشت را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.


3. مرحله سوم: افزودن تخم مرغ

حالا تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و خوب مخلوط کنید.


4. مرحله چهارم: افزودن پیاز

پیاز و سیر را پوست گرفته و رنده ریز کنید سپس آب اضافی آن را خارج کرده و به مخلوط گوشت بیفزایید و خوب ورز دهید.


5. مرحله پنجم: افزودن آرد سوخاری

در این مرحله مواد اگر انسجام کافی برای شکل دادن را داشت که هیچ ولی اگر نداشت کم کم به مواد کتلت پودر سوخاری بیفزایید و ورز دهید تا به انسجام لازم برسید.


6. مرحله ششم: پخت کتلت بادمجان

تابه ای را روی حرارت می گذاریم و بعد از مواد کتلت برداشته شکل می دهیم و داخل روغن می گذاریم و دو سمت کتلت را به خوبی سرخ می کنیم.


7. مرحله آخر: سرو کتلت بادمجان

کتلت های سرخ شده را حتما روی حوله روغن گیر بگذارید و اجازه دهید تا روغن اضافی آن خارج شود و بعد در کنار نان تازه نوش جان کنید.


نکات مهم و فوت و فن تهیه کتلت بادمجان
  • برای تهیه این کتلت می توانید بادمجان پخته را جایگزین بادمجان کبابی کنید.
  •  اگر می خواهید کتلت شما رژیمی باشد آنها را داخل سینی چرب شده بچینید به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد بپزید.
  • سویای چرخ شده را می توانید جایگزین گوشت کنید.
  • اگر طعم سیر را دوست ندارید از سبزیجات معطر استفاده کنید.

منبع: salamdonya

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد