بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه ترشی بادمجان و هویج لیته خیلی ریز و خوشمزه

ترشیجات جزء دسته چاشنی ها به شمار می آیند. ترشی بادمجان طرفداران زیادی دارد و به روش های مختلف تهیه میشود، دستور پخت های شهرهای مختلف هم با هم متفاوت بوده؛ ترشی بادمجان و هویج خوشمزه عضو جدا نشدنی از سفره ما ایرانیان به حساب می آید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان و هویج لیته خیلی ریز و خوشمزه.

مواد اولیه ترشی بادمجان و هویج

بادمجان۱ کیلو
فلفل تند کوبیده شده۴ عدد
نعنا خشک۲ ق.غ
سیر درسته کوبیده شده۱ عدد
سرکهبه مقدار لازم
نمک و پودر گلپربه میزان لازم
هویجبه دلخواه ۲ عدد

ترشی بادمجان

طرز تهیه ترشی بادمجان و هویج لیته خیلی ریز

مرحله اول: آماده سازی بادمجان

بادمجان ها را شسته و بدون پوست گرفتن بادمجان ها را مکعبی خورد می کنیم و به آن نمک میزنیم تا تلخ آب بادمجان ها گرفته شود.

مرحله دوم: پخت بادمجان

بعد از اینکه بادمجان ها تلخ آبشان گرفته شد، در قابلمه میریزیم و به آن سرکه و هویج را اضافه می کنیم تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

مرحله سوم: آماده سازی ترشی بادمجان

بعد از پخته شدن بادمجان ها را در آبکش میریزیم و اجازه می دهیم تا کمی سرد شود. سپس بادمجان ها را در یک کاسه میریزیم و سیر، فلفل، نمک، گلپر را اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم. ترکیب ترشی بادمجان را در شیشه میریزیم و به هر اندازه که سرکه روی ترشی را بگیرد، سرکه میریزیم و در شیشه را می بندیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

نکات مهم در تهیه ترشی بادمجان لیته

  1. ترشی بادمجان را می توانید به همراه سبزی ترشی آماده کنید.
  2. می توانید از بادمجان های قلمی و یک اندازه استفاده کنید و مخلفات آماده شده را در داخل بادمجان بریزید و بادمجان شکم پر را آماده کنید.
  3. بادمجان را زیاد نپزید به دلیل اینکه بعد از آماده شدن، هنگام طولانی مدت ماندن ترشی لیز می شود.
  4. ترشی بادمجان که آماده شد، حتما در یخچال نگهداری کنید.
  5. درب ترشی را همیشه بعد از باز و بسته کردن محکم کنید زیرا در غیر این صورت ترشی اوور میزند.

منبع : آشمزی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد