ترشیجات جزء دسته چاشنی ها به شمار می آیند. ترشی بادمجان طرفداران زیادی دارد و به روش های مختلف تهیه میشود، دستور پخت های شهرهای مختلف هم با هم متفاوت بوده؛ ترشی بادمجان و هویج خوشمزه عضو جدا نشدنی از سفره ما ایرانیان به حساب می آید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان و هویج لیته خیلی ریز و خوشمزه.
بادمجان | ۱ کیلو |
فلفل تند کوبیده شده | ۴ عدد |
نعنا خشک | ۲ ق.غ |
سیر درسته کوبیده شده | ۱ عدد |
سرکه | به مقدار لازم |
نمک و پودر گلپر | به میزان لازم |
هویج | به دلخواه ۲ عدد |
بادمجان ها را شسته و بدون پوست گرفتن بادمجان ها را مکعبی خورد می کنیم و به آن نمک میزنیم تا تلخ آب بادمجان ها گرفته شود.
بعد از اینکه بادمجان ها تلخ آبشان گرفته شد، در قابلمه میریزیم و به آن سرکه و هویج را اضافه می کنیم تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
بعد از پخته شدن بادمجان ها را در آبکش میریزیم و اجازه می دهیم تا کمی سرد شود. سپس بادمجان ها را در یک کاسه میریزیم و سیر، فلفل، نمک، گلپر را اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم. ترکیب ترشی بادمجان را در شیشه میریزیم و به هر اندازه که سرکه روی ترشی را بگیرد، سرکه میریزیم و در شیشه را می بندیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
منبع : آشمزی