خورشت هویج یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرانی است که زیبایی بخش میزهای پذیرایی شماست و هم از خواص زیادی بر خوردار است بر اثر پخت هویج مواد غذایی آن از بین نمی رورد بلکه بیشتر می شود. خورش هویج را بنا به ذائقه تان به همراه گوشت و مرغ می توانید تهیه کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خورشت هویج را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای خورش هویج
دستور پخت خورش هویج با گوشت خوشمزه به سبک اصیل تبریزی
1. طرز تهیه خورشت هویج تبریزی با گوشت و آلو
ابتدا داخل قابلمه ای کمی روغن ریخته و گوشت را داخل آن به همراه پیاز داغ و زردچوبه تفت می دهیم، رنگ گوشت که تغییر کرد به آن آب افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.
2. مرحله دوم: آماده سازی هویج
هویج را پوست کنده و خلالی ریز برش می دهیم.
3. مرحله سوم: افزودن هویج
داخل تابه ای کمی روغن ریخته و هویج را داخل آن خوب تفت می دهیم، کمی نرم که شد به گوشت در حال پخت می افزاییم و اجازه می دهیم تا پخت گوشت تکمیل شود.
4. مرحله آخر: افزودن چاشنی خورشت هویج
گوشت که کاملا پخته و خورشت کاملا غلیظ شد و به روغن افتاد به آن نمک و زعفران دم شده می افزاییم و در کنار چلوی ایرانی سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت هویج و آلو
منبع: سلام دنیا