بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه خورشت هویج با گوشت خوشمزه و مجلسی به سبک اصیل تبریزی

خورشت هویج یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرانی است که زیبایی بخش میزهای پذیرایی شماست و هم از خواص زیادی بر خوردار است بر اثر پخت هویج مواد غذایی آن از بین نمی رورد بلکه بیشتر می شود. خورش هویج را بنا به ذائقه تان به همراه گوشت و مرغ می توانید تهیه کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خورشت هویج را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای خورش هویج 

  • گوشت خورشتی 750 گرم
  • هویج 500 گرم
  • پیاز داغ 3 قاشق غذا خوری
  • زعفران سابیده 2 قاشق غذا خوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورشت هویج زعفرانی خوشمزه و مجلسی تبریزی با گوشت

دستور پخت خورش هویج با گوشت خوشمزه به سبک اصیل تبریزی

1. طرز تهیه خورشت هویج تبریزی با گوشت و آلو

ابتدا داخل قابلمه ای کمی روغن ریخته و گوشت را داخل آن به همراه پیاز داغ و زردچوبه تفت می دهیم، رنگ گوشت که تغییر کرد به آن آب افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.


2. مرحله دوم: آماده سازی هویج

هویج را پوست کنده و خلالی ریز برش می دهیم.


3. مرحله سوم: افزودن هویج

داخل تابه ای کمی روغن ریخته و هویج را داخل آن خوب تفت می دهیم، کمی نرم که شد به گوشت در حال پخت می افزاییم و اجازه می دهیم تا پخت گوشت تکمیل شود.


4. مرحله آخر: افزودن چاشنی خورشت هویج

گوشت که کاملا پخته و خورشت کاملا غلیظ شد و به روغن افتاد به آن نمک و زعفران دم شده می افزاییم و در کنار چلوی ایرانی سرو و نوش جان کنید.


نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت هویج و آلو

  • هویج این خورشت را هم می توانید رنده درشت و هم اینکه خلال های باریک کنید.
  • این خورشت را هم به همراه زعفران و هم با رب می توان تهیه کرد.
  • خورشت هویج را به همراه خلال پسته و بادام سرو کنید.
  • به خورشت بنا به ذائقه می توانید 250 گرم آلو خورشتی هم اضافه کنید.
  • در خورشت هویج می توانید 2 قاشق غذا خوری شکر هم بیفزایید.

منبع: سلام دنیا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد