کیک یخچالی یکی از ساده ترین دسر هایی است که می توان در کمترین زمان ممکن و با حداقل امکانات آن را برای مهمانی ها آماده کرد. مواد اولیه این دسر خوشمزه و جذاب بسیار ساده و در دسترس بوده و برای کودکان می تواند میان وعده مناسبی باشد برای اینکه مراحل کار را یاد بگیرید امروز با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی ساده و فوری با بیسکویت و شیر را آموزش ببینید.
بیسکویت (پتی بور) | ۱۰۰ گرم |
شیر | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
کره | ۵۰ گرم |
آرد سفید | ۳ قاشق غذا خوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر قهوه یا شکلات | ۳ قاشق غذا خوری |
در این مرحله کره را داخل ظرف مناسبی گرم کرده سپس آرد را به آن اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود بعد به تدریج شیر را به آرد اضافه کرده تا با مفتول آشپزی مخلوط می کنیم تا گلوله نشود و با شعله کم قوام بگیرد. در این زمان پودر کاکائو و شکر و وانیل را با هم کمی مخلوط میکنیم و بعد به مخلوط شیر و آرد اضافه می کنیم (این کار را انجام می دهیم به این دلیل که وجود شکر مانع گلوله شدن کاکائو می شود) حالا کلیه مواد با هم مخلوط شده اند و بافتی مانند فرنی آماده می شود.
در این مرحله بیسکویت را از بسته بندی خارج کرده مواظب باشید تا خورد نشوند.
حالا ته هر ظرف مناسبی به سلیقه خودتان را با سلفون یا پلاستیک فریزر پوشش دهید. حالا یک لایه از بیسکویت کف ظرف بچینید و از مواد آماده شده با ملاقه در حدی که بیسکویت ها را پوشش دهد می ریزیم. و تا زمانی این کار را انجام می دهیم که بیسکویت و مایع میانی تمام شود حدودا ۶ تا ۷ طبقه می شود.
حالا آن را داخل یخچال بگذارید به مدت ۳ ساعت تا اینکه بافت بیسکویت کیکی شود. بعد از گذشت زمان گفته شده ظرف را روی دیس سرو گذاشته برمی گردانیم و با پودر بادام، پسته و نارگیل تزیین می کنیم. نوش جان
منبع : آشمزی