بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه سوپ پای مرغ خوشمزه و مجلسی با هویج و سیب زمینی

پای مرغ یکی از پر خاصیت ترین مواد غذایی است که سرشار از کلاژن می باشد و کلاژن یکی از عوامل مهم و تاثیر گذار در حفظ جوانی و پوست می باشد. پای مرغ سرشار از منیزیم، کلسیم، فسفر و پروتئین می باشد و تاثیر بسزایی در شادابی پوست شما دارد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پای مرغ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای سوپ پای مرغ
  • پای مرغ 15 عدد
  • هویج نگینی شده 2 عدد
  • ساقه کرفس نگینی شده 2 عدد
  • سیب زمینی نگینی شده 2 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • برگ بو 2 عدد
  • سیر رنده شده 1 حبه
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • آویشن خرد شده به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
  • کره به میزان لازم

طرز تهیه سوپ پای مرغ و سبزیجات

دستور پخت سوپ پای مرغ خوشمزه و مجلسی با هویج و سیب زمینی 
1. طرز تهیه سوپ پای مرغ با هویج و سیب زمینی
مرحله اول آماده سازی پای مرغ: ابتدا پای مرغ ها را کاملا بشویید.

2. مرحله دوم: تهیه سوپ با پای مرغ
پیاز ها و سیر را نگینی کرده و داخل قابلمه ریخته، حالا با کمی کره تفت می دهیم طلایی که شد؛ پای مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را افزوده و این مواد را با هم خوب تفت می دهیم.

3. مرحله سوم: افزودن سبزیجات
حالا رب گوجه، سیب زمینی، هویج، کرفس و برگ بو را هم افزوده و همه مواد را با هم تفت می دهیم.

4. مرحله چهارم: افزودن آب جوش
آب جوشیده را تا جایی می افزاییم تا روی مواد را پر کند و با حرارت کم کاملا پخته و جا افتاده شود.

5. مرحله آخر: سرو سوپ پای مرغ
حالا که سوپ خوب جا افتاده است پای مرغ و برگ بو را از داخل سوپ خارج کنید نمک سوپ را اندازه کنید و در ظرف مناسبی ریخته و سرو کنید نوش جان.

نکات مهم و فوت و فن تهیه پای مرغ
  • می توانید 1/2 پیمانه جو پرک را جایگزین سیب زمینی کنید.
  • این سوپ را در کنار لیمو ترش و جعفری خرد شده سرو کنید.
  • در نهایت کار می توانید از 1/2 پیمانه رشته سوپی برای کودکان استفاده کنید.
  • می توانید در انتهای پخت سوپ را میکس کنید تا یکدست شود.

منبع: سلام دنیا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد