نان تافتون یکی از نان های سفید است که با آرد سفید و مخمر تهیه می شود و در گذشته بدون نمک طبخ می شده و امروزه نمک هم به آن می افزایند. نان تافتون قطری حدود 40 سانتی متر و ضخامتی 3 سانتی متری دارد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه نان تافتون در فر و ماهیتابه را به شما آموزش دهیم.
آرد گندم | 3 لیوان |
آب | 1 لیوان |
نمک | 1/2 قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذا خوری |
روغن | 4 قاشق غذا خوری |
مرحله اول آماده سازی خمیر نان: ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و آنها را با هم الک کنید.
حالا آرد را به تدریج به آب می افزاییم تا خمیری از آرد و آب حاصل شود.
دست هایتان را چرب کنید و کاملا خمیر را ورز دهید.
خمیر را داخل کاسه ای قرار دهید و روی آن را با نایلون بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت دهید.
تکه خمیری را به اندازه تقریبی یک پرتقال بردارید و روی میز کار که آرد پاشی شده بگذارید و خمیر را به کمک وردنه باز کنید. این کار را ادامه دهید تا خمیر تمام شود.
تابه ای را که بهتر است جنس آن چدن باشد را روی حرارت بگذارید و خمیرهای آماده شده را روی آن بگذارید و اجازه دهید تا خوب پف کند و طلایی شود بعد برگردانید تا سمت دیگر آن نیز پخته شود.
خمیر را داخل سینی فر که از قبل روی 175 درجه سانتی گراد گرم شده قرار می دهیم، حدودا 4 دقیقه زمان می برد تا آماده شود. سپس از فر خارج کرده تا کمی خنک شود.
منبع: salamdonya