بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه سالاد اسفناج با انار و پنیر خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

سالاد اسفناج، انار و لبو یک سالاد بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که ته مزه ای از شیرینی لبو را دارد و سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان می باشد. اسفناج، انار و لبو می تواند یک میان وعده، پیش غذای عالی و یا یک شام سبک هم باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سالا اسفناج، انار و لبو را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای سالاد اسفناج و انار

اسفناج تازه400 گرم
لبو200 گرم
مغز گردو100 گرم
انار دان شده100 گرم
پنیر فتا50 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغن زیتونبه میزان لازم
سس بالزامیک                   به میزان لازم   

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار خوشمزه و مجلسی با لبو و گردو

دستور پخت سالاد اسفناج و انار و پنیر  خوشمزه و مجلسی  مرحله به مرحله


1. طرز تهیه سالاد اسفناج و انار و لبو

مرحله اول آماده سازی اسفناج: ابتدا برگ اسفناج های ریز تر را جدا کرده، شسته و ضد عفونی می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا خشک شوند.


2. مرحله دوم: آماده سازی لبو

لبو ها را پوست گرفته و به همراه آب روی حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود و آب آن تبخیر شود، حالا لبو ها را نگینی برش می دهیم.


3. مرحله سوم: آماده سازی انار و گردو

انار را دان می کنیم و گردو ها را هم نگینی خرد می کنیم.


4. مرحله چهارم: تهیه سالاد اسفناج و لبو

داخل ظرف زیبایی اسفناج ها را می ریزیم و تکه های لبو خرد شده را روی آن می چینیم.

5. مرحله پنجم: افزودن باقی مواد

حالا گردو، انار و تکه های پنیر را هم روی سالاد می چینیم.


6. مرحله آخر: تهیه سس سالاد

روغن زیتون، سس بالزامیک، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و در کنار سالاد سرو می کنیم و نوش جان.


منبع: سلام  دنیا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد