بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ سوخاری خوشمزه و مجلسی با پیازچه

کوکو مرغ و قارچ یک کوکو بسیار خوشمزه و مغذی است که طعم آن نزدیک به غذاهای فست فودی می باشد به همین دلیل بسیار پر طرفدار است. کوکو مرغ و قارچ گزینه مناسبی برای تهیه ساندویچ برای پیک نیک هم می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای کوکوی مرغ و قارچ
  • سینه مرغ پخته شده 1 عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • قارچ 250 گرم
  • پیازچه خرد شده 5 ساقه
  • آرد سوخاری 2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ
دستور پخت کوکوی مرغ و قارچ  سوخاری خوشمزه و مجلسی با پیازچه

1. طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ مجلسی خوشمزه
مرحله اول آماده سازی مرغ: سینه مرغ پخته شده را خیلی ریز ریش ریش می کنیم و آماده می گذاریم.

2. مر حله دوم: آماده سازی قارچ
قارچ ها شسته و خشک می کنیم. حالا قارچ ها را نگینی می کنیم و به مرغ می افزاییم.

3. مرحله سوم: آماده سازی مواد تخم مرغی
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکسته و نمک، فلفل و کمی زردچوبه به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا از لختگی خارج شود.

4. مرحله چهارم: افزودن مواد تخم مرغی
حالا پیازچه خرد شده و مواد تخم مرغی را به مرغ و قارچ افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند، اگر انسجام مواد کم بود آرد سوخاری را هم به مواد افزوده و مخلوط می کنیم.

5. مرحله آخر: پختن کوکو مرغ و قارچ
تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید و کوکو ها را به شکلی که دوست دارید در آورده و دو سمت کوکو ها را داخل روغن خوب سرخ کنید، بعد از اینکه سرخ شد داخل ظرف زیبایی چیده و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکوی مرغ و قارچ:
  • می توانید قارچ ها را رنده هم بکنید.
  • از کمی پودر آویشن هم داخل این کوکو استفاده کنید.
  • می توانید برای طعم بیشتر 1 عدد قرص عصاره مرغ را جایگزین نمک کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد