کوکو مرغ و قارچ یک کوکو بسیار خوشمزه و مغذی است که طعم آن نزدیک به غذاهای فست فودی می باشد به همین دلیل بسیار پر طرفدار است. کوکو مرغ و قارچ گزینه مناسبی برای تهیه ساندویچ برای پیک نیک هم می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای کوکوی مرغ و قارچ
- سینه مرغ پخته شده 1 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- قارچ 250 گرم
- پیازچه خرد شده 5 ساقه
- آرد سوخاری 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
دستور پخت کوکوی مرغ و قارچ سوخاری خوشمزه و مجلسی با پیازچه
1. طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ مجلسی خوشمزه
مرحله اول آماده سازی مرغ: سینه مرغ پخته شده را خیلی ریز ریش ریش می کنیم و آماده می گذاریم.
2. مر حله دوم: آماده سازی قارچ
قارچ ها شسته و خشک می کنیم. حالا قارچ ها را نگینی می کنیم و به مرغ می افزاییم.
3. مرحله سوم: آماده سازی مواد تخم مرغی
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکسته و نمک، فلفل و کمی زردچوبه به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا از لختگی خارج شود.
4. مرحله چهارم: افزودن مواد تخم مرغی
حالا پیازچه خرد شده و مواد تخم مرغی را به مرغ و قارچ افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند، اگر انسجام مواد کم بود آرد سوخاری را هم به مواد افزوده و مخلوط می کنیم.
5. مرحله آخر: پختن کوکو مرغ و قارچ
تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید و کوکو ها را به شکلی که دوست دارید در آورده و دو سمت کوکو ها را داخل روغن خوب سرخ کنید، بعد از اینکه سرخ شد داخل ظرف زیبایی چیده و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکوی مرغ و قارچ:
- می توانید قارچ ها را رنده هم بکنید.
- از کمی پودر آویشن هم داخل این کوکو استفاده کنید.
- می توانید برای طعم بیشتر 1 عدد قرص عصاره مرغ را جایگزین نمک کنید.