مربای پوست هندوانه یکی از مربا های ایرانی و بسیار خوشمزه است که برای صبحانه و یا عصرانه سرو می شود. مربای پوست هندوانه علاوه بر طعم خوب بسیار به صرفه هم هست چون با قسمت غیر قابل مصرف هندوانه این مربا تهیه می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه مربای پوست هندوانه را به شما آموزش دهیم.
هندوانه | 1 عدد |
آب | 3 لیوان |
شکر | 5 لیوان |
در صورت دلخواه رنگ و یا اسانس خوراکی | به میزان لازم |
مرحله اول: ابتدا هندوانه را پوست می گیریم و پوسته سبز رنگ و قسمت گوشت هندوانه را جدا می کنیم. حالا قسمت سفید هندوانه باقی مانده به شکل دلخواه آن را برش می دهیم.
حالا پوست هندوانه را به همراه آب روی حرارت می گذاریم تا کمی نرم شود.
حالا شکر را داخل مربا ریخته و زمان می دهیم تا شکر کاملا ذوب شده و قوام بیاید.
حالا در این مرحله در صورت تمایل رنگ و اسانس خوراکی را بیفزایید و مربا را از روی حرارت بردارید.
زمان دهید تا مربا کاملا سرد شود؛ حالا داخل ظروف شیشه ای درب داری ریخته و داخل یخچال نگهداری و نوش جان کنید.
منبع: سلام دنیا