حلوا یک دسر اصیل خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که بسیار خوشمزه است و به صورت سنتی برای مراسمات خاص تهیه می شود. حلوا دو رنگ یک مدل از حلوا های بسیار خوشمزه و جذاب است که به راحتی می توان آن را با مواد اولیه در دسترس تهیه کرد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه حلوا دو رنگ را به شما آموزش دهیم.
آرد سفید | 6 لیوان |
پودر قند | 1 لیوان |
هل ساییده | 1 قاشق مربا خوری |
کره یا روغن جامد | 400 گرم |
پودر کاکائو | 3 قاشق چایخوری |
مرحله اول: نیمی از آرد را 10 دقیقه روی حرارت تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود سپس الک کرده و دوباره داخل قابلمه می ریزیم.
نیمی از کره را به آرد بیفزایید و خوب مخلوط کنید حالا هل را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.
نیمی از پودر قند را هم روی مواد الک می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
مواد را داخل ظرفی چهار گوش و دیواره دار ریخته و کاملا به کمک پشت قاشق یا یک گوشت کوب منسجم کرده و آماده می گذاریم.
آرد سفید را با پودر کاکائو مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته و 10 دقیقه حرارت می دهیم، سپس از مانند آرد سفید الک کرده سپس به ترتیب باقی مانده کره، هل و پودر قند را افزوده و تا حلوای کاکائویی هم آماده شود.
حالا حلوا کاکائویی را روی حلوای سفید رنگ ریخته و دوباره خوب منسجم می کنیم و داخل یخچال می گذاریم تا کاملا سفت شوند.
حالا حلوا را از داخل یخچال خارج کرده به شکل لوزی برش داده و داخل ظرف سرو چیده با پودر پسته تزیین و سرو کنید نوش جان.
منبع: سلام دنیا