سالاد تبوله یک سالاد خوشمزه، مقوی و سیر کننده است که اصالتی لبنانی دارد و در تمام رستوران های عربی سرو می شود. داخل سالاد تبوله ترکیبی از فیبر، منگنز ، خواص ضد سرطانی، کمک به کاهش وزن.....می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سالا تبوله را به شما آموزش دهیم.
مرحله اول آماده سازی بلغور: بلغور را پاک می کنیم و خوب می شوییم، حالا با 4 پیمانه آب جوش به مدت 15 تا 20 دقیقه خیس می کنیم.
حالا خیار، پیاز و گوجه را به شکل نگینی خیلی ریز و یکدست خرد می کنیم و آماده می گذاریم.
حالا که بلغور خوب نرم شد، آن را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود.
داخل کاسه مناسبی روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
به ترتیب بلغور، جعفری، نعنا، پیازچه، پیاز، خیار و گوجه فرنگی را داخل کاسه ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
حالا سس آماده شده را به مواد افزوده و مخلوط می کنیم تا کاملا مزه دار شوند. سپس داخل ظرف زیبایی برگ های کاهو را بچینید و سالاد را میان آنها بریزید و سرو کنید نوش جان.
منبع: سلام دنیا