بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه بلدرچین رستورانی خوشمزه زعفرانی و مخصوص خانگی

بلدرچین از خانواده پرندگان به حساب می آید. بلدر چین گوشتی بسیار مغذی و مفید برای بدن می باشد و می تواند سلامت بدن شما را تامین کند و تا حد زیادی به جذب ویتامین های مختلف به بدن کمک می کند. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه بلدرچین را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای بلدرچین

بلدرچین4 عدد
آب لیمو ترش1 فنجان
پیاز3 عدد
هویج2 عدد
نمک، فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
زعفران غلیظ دم شده  به میزان لازم  

طرز تهیه بلدرچین سرخ شده خوشمزه


دستور پخت بلدرچین زعفرانی رستورانی خوشمزه و مخصوص 


1. طرز تهیه بلدرچین خوشمزه رستورانی

مرحله اول: ابتدا پیاز را خلالی برش می دهیم. هویج را هم پوست کنده و نگینی می کنیم.


2. مرحله دوم: پخت بلدرچین

داخل قابلمه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز، هویج و بلدر چین را با هم تفت می دهیم، سپس دو لیوان آب، نمک و فلفل می افزاییم و زمان می دهیم تا بلدر چین پخته شود.

3. مرحله سوم: افزودن زعفران

بلدرچین را از داخل آبی که در آن پخته شده خارج می کنیم و با یک قلمو روی آن را زعفران می زنیم.


4. مرحله چهارم: سرخ کردن بلدرچین

داخل قابلمه مناسبی را روغن ریخته و بلدرچین ها را داخل آن می گذاریم و اجازه می دهیم تا کاملا طلایی و مغز پخت شود.


5. مرحله آخر: سرو بلدرچین

بلدرچین سرخ شده را در کنار برنج و یا نان سرو و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه بلدرچین رستورانی خوشمزه و مخصوص

  • اگر 1 ساعت قبل از پخت، بلدرچین را با نمک، فلفل و زعفران مزه دار کنید طعم بی نظیری بعد پخت پیدا می کند.
  • بلدرچین لایه نازکی از گوشت دارد در هنگام سرخ کردن احتیاط کنید که خیلی خشک نشود.
  • بلدرچین را در کنار سبزیجات و برنج می توانید سرو کنید.
  • از سس رب انار هم در کنار غذا می توانید استفاده کنید.

منبع: سلام دنیا 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد