بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی ورمیشل مجلسی و خوشمزه برای افطار

سوپ رشته فرنگی یا سوپ ورمیشل سوپی است که همه را به یاد خاطرات کودکی می اندازد. زمانی که زکام بودیم و سوپی بهشتی با رشته های هیجان انگیز در کنار لیموی تازه بهترین غذا برایمان بود. سوپ ورمیشل به دلیل اینکه از سبزیجات و مرغ تهیه شده بسیار مقوی می باشد. این دستور از بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا گرفته شده تا طرز تهیه سوپ رشته را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای سوپ رشته
  • آب مرغ: 2 لیتر
  • رشته سوپی: 2 پیمانه
  • هویج: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر له شده: 1 حبه
  • رب گوجه :2 قاشق غذا خوری
  • نمک،فلفل: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • جعفری خرد شده: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ ورمیشل | سلام دنیا

دستور پخت سوپ رشته
1. طرز تهیه سوپ ورمیشل رشته فرنگی
اولین کار برای تهیه سوپ ورمیشل، آماده سازی سبزیجات است. برای این کار، پیاز را پوست گرفته و به صورت خلالی برش می دهیم. سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم. هویج ها را نگینی ریز می کنیم.

2. مرحله دوم: تفت دادن سبزیجات
داخل قابلمه مناسبی روغن ریخته و پیاز را داخل آن ریخته و اجازه می دهیم تا کمی طلایی شود حالا سیر و هویج را افزوده کمی تفت می دهیم و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی آزاد شود.

3. مرحله سوم: افزودن عصاره مرغ
در این مرحله عصاره مرغ (آب مرغ) را به سبزیجات تفت خورده می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا سبزیجات پخته شوند.

4. مرحله چهارم: افزودن رشته سوپی
سبزیجات که کاملا پخته شدند، رشته سوپی را به سوپ افزوده و اجازه می دهیم تا رشته داخل آب سوپ کاملا پخته شود.

5. مرحله آخر: سرو سوپ رشته
رشته سوپی که کاملا پخته شد، نمک و فلفل سوپ را اندازه می کنیم و داخل ظرف سرو ریخته با جعفری خرد شده تزئین و نوش جان کنید.

طرز تهیه حلوای سه آرد خوشمزه زعفرانی با آرد برنج و نخودچی

حلوا یکی از دسر و شیرینی های خوشمزه و مقوی اصیل ایرانی است که به روش و مواد مختلفی در نقاط مختلف کشور پخته می شود. حلوای سه آرد یک از این حلوا ها است. نکته مهم و اساسی در تهیه حلوا سه آرد مرغوب بودن آرد ها است که در بهترین حالت ممکن این است که آرد برنج و نخودچی در منزل تهیه شود. امروز قصد داریم تا طرز تهیه حلوای سه آرد را به شما آموزش دهیم. 


مواد لازم برای حلوا سه آرد

  • آرد سفید    1 پیمانه
  • آرد نخود چی    1 پیمانه
  • آرد برنج    1 پیمانه
  • روغن مایع    1 پیمانه
  • شکر    3 پیمانه
  • آب    3 پیمانه
  • گلاب    1/2 پیمانه
  • کره    100 گرم
  • چوب دارچین    1 تکه
  • زعفران دم شده    به میزان لازم
  • پودر هل    به میزان لازم

طرز تهیه حلوای سه آرد | سلام دنیا
دستور پخت حلوا سه آرد


1. طرز تهیه حلوای سه آرد (شربت حلوا)

برای تهیه شربت حلوا ابتدا شکر، آب و چوب دارچین را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و کمی که جوشید گلاب، زعفران ، پودر هل را افزوده و از روی حرارت بردارید.


2. مرحله دوم: تفت دادن آرد سفید

آرد سفید را داخل تابه ای ریخته تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و به رنگ دلخواهتان در بیاید. سپس آن را الک کرده و به تابه برگردانید.


3. مرحله سوم: افزودن آرد برنج 

آرد برنج را هم داخل تابه ریخته تفت دهید همانند آرد سفید بعد از الک کردن به آرد سفید بیفزایید.


4. مرحله چهارم: افزودن آرد نخودچی 

آرد نخودچی را هم داخل تابه مناسبی ریخته و به مدت 10 دقیقه تفت دهید، سپس الک کنید و به دو آرد دیگر بیفزایید.


5. مرحله پنجم: افزودن روغن به حلوا

حالا روغن و کره را به آرد ها افزوده و تا رسیدن آرد به رنگ دلخواهتان آرد و روغن را تفت دهید.


6. مرحله ششم: افزودن شربت به حلوای سه آرد

در این مرحله شربت را به تدریج به آرد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا همانند خمیری یکدست در گوشه ای از ظرف جمع شود.


7. مرحله آخر: سرو حلوا سه آرد

حالا حلوای سه آرد خوشمزه و مجلسی را در ظرف زیبایی ریخته و مطابق سلیقه تان حلوا را تزئین کنید.


منبع : سایت سلام دنیا

طرز تهیه فرنی با آرد برنج خوشمزه زعفرانی مخصوص ماه رمضان

فرنی با آرد برنج غذایی است که با ترکیب آرد برنج خانگی و شیر تهیه می شود و در کشور های آسیایی پخته می شود. فرنی آرد برنج را به صورت شکلاتی، زعفرانی هم تهیه می کنند و به عنوان دسر هم سرو می شود. فرنی به دلیل داشتن شیر میان وعده بسیار مناسبی برای کودکان نیز هست. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه فرنی با آرد برنج را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای فرنی آرد برنج

  • شیر    4 لیوان
  • آرد برنج    4 قاشق غذا خوری
  • شکر    4 قاشق غذا خوری
  • گلاب    1/2 استکان
  • آب    1/2 استکان
  • زعفران دم شده    1 قاشق چای خوری
  • پودر هل    1/2 قاشق چای خوری
  • دارچین برای تزئین    به میزان لازم
  • خلال پسته برای تزئین    به میزان لازم

طرز تهیه فرنی با آرد برنج | سلام دنیا

دستور پخت فرنی آرد برنج خوشمزه 


1. طرز تهیه فرنی با آرد برنج

ابتدا شکر، آرد برنج و پودر هل را با هم مخلوط می کنیم و به شیر اضافه می کنیم و کاملا با مفتول فلزی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.


2. مرحله دوم: قرار دادن فرنی روی حرارت

حالا مواد آماده شده را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می گذاریم و مدام مخلوط می کنیم؛ یک لحظه غفلت باعث گلوله شدن فرنی می شود.


3. مرحله سوم: افزودن گلاب و زعفران

حالا آب، گلاب و زعفران را به فرنی بیفزایید و آنقدر مخلوط کنید تا به قوام مورد نظر برسد. (در نظر داشته باشید که فرنی بعد از سرد شدن سفت تر می شود )


4. مرحله آخر تهیه فرنی آرد برنج

حالا فرنی را داخل ظرف مورد نظر ریخته و با دارچین، پودر پسته و گل محمدی تزئین کنید.


نکات مهم و فوت و فن تهیه فرنی آرد برنج

  • فرنی را بعد از پخت در محیط آشپزخانه خنک کنید و بعد به یخچال انتقال دهید تا آب نیندازد.
  • در طول مدت پخت فرنی باید حرارت کم باشد و مدام مخلوط شود.
  • بلافاصله بعد از پخت فرنی آن را داخل ظرف مورد نظر بریزید و گرنه حالت لختگی پیدا می کند و نمای زیبایی ندارد.

طرز تهیه مسقطی شیرازی خوشمزه و مجلسی با زعفران

مسقطی یک دسر اصیل ایرانی است که سوغات شهر های شیراز، کازرون، بوشهر، لار و بندر عباس می باشد. کمتر دسری وجود دارد که علاوه بر خوشمزگی خواص غذایی هم داشته باشد. مسقطی دارای ویتامین هایی از جمله: A ،B ،C ،E و همچنین کلسیم، فسفر، منگنز، آهن، روی و.... می باشد.  این شیرینی بیشتر در شهر لار تهیه می شود و با انواع مغز خلال ها (پسته، بادام) تزیین می شود. مسقطی شیرازی در کنار نوعی شیرینی سرو می شود. این دستور از بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا  گرفته شده است؛  طرز تهیه مسقطی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای مسقطی

  • نشاسته    1/2 پیمانه

  • آب    3 پیمانه

  • شکر    1/5 پیمانه
  • کره    1/2 پیمانه
  • گلاب    4 قاشق غذاخوری
  • عرق هل و زعفران غلیظ دم شده    به میزان لازم
  • خلال پسته و بادام    به میزان لازم

طرز تهیه مسقطی اصیل شیراز

دستور پخت مسقطی

1. طرز تهیه مسقطی زعفرانی شیرازی 

ابتدا نشاسته را با آب مخلوط کرده و هم برنید تا مطمئن شوید که دانه های نشاسته کاملا حل شده اند سپس از یک صافی عبور دهید.


2. مرحله دوم تهیه مسقطی

قابلمه مناسبی را روی حرارت گذاشته و نشاسته حل شده، کره و شکر را داخل ظرف ریخته و مخلوط کنید.


3. مرحله سوم پخت مسقطی

بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد تا کم کم غلیظ شود.


4. مرحله چهارم طرز تهیه مسقطی زعفرانی

در این مرحله خلال بادام، زعفران، پودر هل و گلاب را افزوده و هم بزنید تا در هنگام قوام گرفتن ته نگیرد.


5. مرحله پنجم پخت مسقطی

حالا ظرف چهار گوشی را چرب کرده و مسقطی آماده شده را داخل آن بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده به شکل دلخواه برش دهید و با خلال پسته تزئین کنید و نوش جان.


نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه مسقطی شیرازی

  • این مسقطی را به مدت دو هفته در یخچال می توانید نگهداری کنید.

  • اگر عرق هل در دسترس نداشتید کمی پودر هل جایگزین کنید.

طرز تهیه سوسیس بندری خانگی خوشمزه و ساده مثل بیرونی

سوسیس بندری یکی از غذا های فوری و خوش عطر و طعم ایرانی است که اصالت آن مربوط به جنوب کشور می شود. این غذا برای تمام ایرانی ها یاد آور روزهای پر از آرامش کودکی و خوردن ساندویچ بندری در نان ساندویچی سنتی در بازیگاه بعد از یک گشت و گذار طولانی است. سوسیس بندری یک نوع غذای خیابانی محسوب می شود. این غذا ارزش غذایی بالایی ندارد ولی برای سالی یکبار بسیار دلنشین است. در این رسیپی می خواهیم  تا طرز تهیه سوسیس بندری را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای سوسیس بندری

  • سوسیس    10 عدد
  • پیاز خلالی شده    3 عدد
  • رب گوجه فرنگی    3 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه و قرمز    به میزان لازم
  • نمک و روغن    به میزان لازم

دستور پخت سوسیس بندری

https://media.hamshahrionline.ir/d/2020/11/15/4/4517302.jpg


1. طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه خانگی

ابتدا پیاز ها را پوست کنده و به شکل خلالی برش می دهیم. سوسیس ها را هم به شکل مورب برش داده و آماده می گذاریم.


2. مرحله دوم تهیه سوسیس بندری

داخل تابه بزرگی روغن ریخته و پیاز ها را تا جایی که طلایی شوند تفت می دهیم و سپس سوسیس ها را افزوده تا جایی که سوسیس ها هم طلایی شوند آنها را می پزیم.


3. مرحله سوم سوسیس بندری

حالا رب را در یک پیمانه آب حل کرده و به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را گذاشته تا آب مواد تبخیر و سوسیس کاملا پخته و به روغن بیفتد.


4. مرحله چهارم سوسیس بندری اصل

حالا نمک و فلفل سوسیس بندری را اندازه کرده و نوش جان کنید.

منبع: salamdonya