بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه کافه گلاسه فرانسوی خانگی ساده و خوشمزه به سبک کافی شاپی

کافه گلاسه یک نوشیدنی و یک دسر بر پایه اسپرسو است و محبوب کسانی است که باید در طول روز قهوه میل کنند و در فصل تابستان قهوه گرم خیلی کاربرد ندارد و بهترین ترکیب می تواند کافه گلاسه باشد. برای کافه گلاسه باید از اسپرسو و بستنی قهوه استفاده کرد. کافه گلاسه، این نوشیدنی فرانسوی که جزء نوشیدنی های محبوب آمریکایی ها هم به حساب می آید برای آماده سازی نیاز به رعایت نکاتی ریزی دارد.  در  آموزش امروز که از بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا گرفته شده است، قصد داریم تا طرز تهیه کافه گلاسه را به شما آموزش دهیم. 


مواد لازم برای کافه گلاسه

  • شیر 1 پیمانه
  • بستنی 1/2 پیمانه
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • قهوه (اسپرسو) 1 قاشق غذا خوری
  • سس کارامل به میزان لازم

دستور پخت کافه گلاسه خانگی به سبک کافی شاپی

طرز تهیه کافه گلاسه فرانسوی | سلام دنیا


طرز تهیه کافه گلاسه فرانسوی

ابتدا  قهوه (اسپرسو) را با یک پیمانه شیر مخلوط کرده و اجازه دهید تا دم بکشید. بعد از آماده شدن از صافی رد کرده و یک قاشق شکر را به آن افزوده و داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.


مرحله دوم تهیه کافه گلاسه خانگی

حالا یک لیوان بلند و زیبا را انتخاب کنید سپس روی دیواره های لیوان از داخل سس شکلات بریزید و لیوان را تزئین کنید.


مرحله سوم تهیه کافه گلاسه

سپس بستنی را توسط اسکوپ داخل لیوان بریزید و در نهایت اسپرسو را از کناره ظرف به آرامی داخل لیوان ریخته و با کمی سس کارامل تزیین کنید. نوش جان.


نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کافه گلاسه

  • کافه گلاسه باید یخ سرو شود، بعد از دم کردن اسپرسو اگر زمان برای خنک کردن ندارید از چند تکه یخ استفاده کنید.
  • می تواند شیر را در ظرف یخ ریخته داخل یخچال بگذارید و در کافه گلاسه استفاده کنید.
  • از مقداری کرم کارامل برای تزیین و مزه بهتر کافه گلاسه استفاده کنید.

طرز تهیه آش امام خوشمزه و مقوی قزوینی با گوشت گوسفندی

آش امام در ماه مبارک رمضان در نقطه نقطه ی شهر قزوین پخته می شود. آش امام قزوین به عنوان یکی از نمادهای ماه رمضان برای مردمان شهر قزوین می باشد. در شهر های دیگر به نام آش شله قلمکار نیز معروف می باشد. از آش امام در روزهای سوگواری بیشتر استفاده می شود و به عنوان نذری دادن در ماه رمضان رواج دارد. با ما همراه باشید با آموزش پخت آش امام با گوشت.


مواد لازم برای آش امام 

  • برنج ۲ پیمانه
  • گوشت گوسفندی ۱ کیلو
  • آب گوشت ۲ پیمانه
  • پیاز داغ به میزان لازم
  • پیاز درشت ۱ عدد
  • ماش ۱ پیمانه
  • بلغور ۱ پیمانه
  • عدس ۱ پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
  • لوبیا قرمز ۱ پیمانه
  • فلفل سبز ۱ یا ۲ عدد
  • دارچین ۱ قاشق مربا خوری
  • روغن مایه به مقدار لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم
  • روغن مایه به مقدار لازم

دستور پخت آش امام قزوین

طرز تهیه آش امام قزوینی با گوشت گوسفندی

مرحله اول: آماده سازی حبوبات

ابتدا تمامی حبوبات را شسته و در یک ظرف خیس می کنیم. به مدت ۱ شب استراحت می دهیم و در این مدت یکی دوبار آب حبوبات را عوض می کنیم. برنج و بلغور را در ظرفی جداگانه خیس می کنیم.

 

مرحله دوم: آماده سازی گوشت

گوشت را به همراه پیاز نگینی شده و کمی زردچوبه و روغن مایه در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم و آب را به ترکیب گوشت و پیاز به همراه ادویه های مورد نیاز در دستور اضافه می کنیم. زمان می دهیم به مدت ۲ تا ۳ ساعت که کاملا گوشت پخته و نرم شود.

 

مرحله سوم: آماده سازی آش امام

حبوبات آماده سازی شده را در یک قابلمه مناسب ریخته به مقدار کافی آب میرزیم. زمان می دهیم به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه که کمی حبوبات بپزد. برنج و بلغور را هم به صورت جدا گانه نیم پز می کنیم و کنار می گذاریم در این فاصله گوشت پخته شده را از قابلمه در می آوریم، و ریش ریش می کنیم. بعد از گذشت مدت زمان پخت حبوبات، برنج و بلغور را به همراه گوشت ریش ریش شده و به مقدار ۲ پیمانه آب گوشت را به آش امام اضافه می کنیم. کمی هم میزنیم و می چشیم که در صورت نیاز ادویه های لازم را اضافه کنیم. فلفل سبز را در این مرحله به آش اضافه می کنیم در صورت تمایل.

 

مرحله چهارم: پایان کار

بعد از گذشت ۱ ساعت از پخت آش، آش امام قزوین آماده است در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه دارچین، تکه های گوشت و پیاز داغ و نعنا داغ به هر نوعی که میپسندید تزئین کنید.

نکات مهم در تهیه پخت آش امام قزوین

  • آش امام هر چه بیشتر حبوباتش بپزد بهتر است. اما اگر عجله داشتید ۱ ساعت پخت می تواند خوب باشد.
  • پیازی که در داخل آش امام استفاده می شود را خیلی سرخ نمی کنیم.
  • معمولا برای تهیه آش امام از همین دستور سنتی استفاده می کنند.
  • اگر تصمیم به تهیه آش امام گرفتید برای مصرف خودتان و نه مهمانی، در صورت نبود هر کدام از حبوبات می توانید آن را حذف کنید.
  • در بسیاری از مناطق در آش امام سبزی هم استفاده می کنند، در صورت تمایل می توانید انجام دهید ولی در دستور اصلی اینگونه نمی باشد.

طرز تهیه ماکارونی خوشمزه و مجلسی با سس بلونز

ماکارونی یک نوع خمیر فرآوری شده در کارخانه است که به صورت خشک در بسته بندی به دست مصرف کننده می رسد. این ماده غذایی محبوب اصالتی ایتالیایی دارد. این غذا شهرت چند دهه ای در کل دنیا دارد ولی جالب است بدانید که در ایتالیا قدمت آن به یک قرن می رسد. مواد اصلی ماکارونی، این غذای ملی ایتالیا گوشت فیله، کره و هویج است. در این آموزش آشپزی  قصد داریم تا طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی با سس بلونز را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای ماکارونی با سس بلونز
  • ماکارونی    1 بسته
  • گوشت چرخ شده    300 گرم
  • پیاز خرد شده    1 عدد
  • سوسیس ایتالیایی    2 عدد
  • هویج نگینی ریز شده    1 عدد
  • پوره گوجه فرنگی    1 پیمانه
  • پنیر پارمزان    1 پیمانه
  • ادویه ایتالیایی    1 قاشق غذا خوری
  • رب گوجه    2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن    به میزان لازم
  • روغن زیتون    به میزان لازم
  • حبه سیر    به میزان لازم
دستور پخت ماکارونی با سس بلونز
طرز تهیه ماکارونی با سس مخصوص | سلام دنیا
1. طرز تهیه ماکارونی با سس مخصوص بلونز
ابتدا پیاز خرد شده را به همراه سیر و هویج نگینی داخل روغن زیتون تفت می دهیم. کمی که پیاز سبک شد گوشت چرخ شده و سوسیس نگینی شده را به آن افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

2. مرحله دوم
حالا در این مرحله رب و ادویه را سرخ کرده و به سس اضافه می کنیم و در نهایت گوجه پوره شده را افزوده و اجازه می دهیم تا سس جا افتاده و به غلظت برسد و نهایتا نمک، فلفل سس را اندازه می کنیم.

3. مرحله سوم
ماکارونی را داخل قابلمه بزرگی آب جوش به مدت 8 تا 10 دقیقه می پزیم. سپس آبکش کرده و به ظرف سس می افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.

4. مرحله آخر ماکارونی با سس بلونز
در مرحله پایانی کار مواد آماده شده را داخل ظرف سرو مناسب ریخته و با پنیر پارمزان تزیین و نوش جان کنید.

طرز تهیه کتلت مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی

کتلت ها از غذا های پرسی و ساندویچی هستند که مناسب پیک نیک، سفر و خوراکی به عنوان میان وعده روزانه هستند. کتلت مرغ هم بسیار خوشمزه است و هم به راحتی طبخ می شود و برای افرادی که ممنوعیت مصرف گوشت قرمز دارند هم یک وعده غذایی کامل است. کتلت مرغ را می توان با نان و یا برنج سرو کرد. ماده اصلی کتلت مرغ پروتئین حیوانی است که برای کودکان و رشد آنها بسیار مفید است. در این دستور  قصد داریم تا طرز تهیه کتلت مرغ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای کتلت مرغ
  • مرغ چرخ شده 250 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پیاز رنده شده 1 عدد
  • سیب زمینی متوسط 2 عدد
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران به میزان لازم
دستور پخت کتلت مرغ


1.طرز تهیه کتلت مرغ مجلسی و خوشمزه
ابتدا سیب زمینی ها را شسته پوست کنده و رنده ریز می کنیم کمی فشار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا پیاز را هم رنده ریز کرده و آب آن را هم جدا می کنیم.
2. مرحله دوم کتلت مرغ
داخل ظرف مناسبی سیب زمینی، پیاز، مرغ چرخ شده را ریخته و مقداری مخلوط می کنیم.

3. مرحله سوم کتلت مرغ
تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته به آنها ادویه اضافه می کنیم کمی مخلوط کرده تا از حالت لختگی خارج شود و سپس به مرغ اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا به بافت منسجمی برسیم اگر زمان دارید بهتر است مواد را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

4. مرحله چهارم کتلت مرغ
حالا تابه را روی حرارت می گذاریم داخل آن روغن ریخته و کتلت ها را با اشکال مختلف و مطابق سلیقه تان سرخ کنید.

طرز تهیه هویج پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با مرغ

هویج پلو این غذای اصیل و خوشمزه ایرانی که عطر و رنگ آن هوش از سر بیننده می برد. اصالتی شیرازی دارد ولی در شهر هایی مثل: اصفهان، تبریز هم طبخ می شود. هویج دارای خواص زیادی است دارای ویتامین هایی از قبیل A ،B ،C و همینطور خواص آنتی اکسیدان دارد و در حین فرایند پخت خواص آن دو چندان می شود. رنگ زیبای این گیاه هم به دلیل بتاکاروتن موجود در آن است. در بخش آشپزی از وب سایت سلام دنیا قصد داریم تا طرز تهیه هویج پلو مجلسی ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای هویج پلو
  • برنج 4 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • سینه مرغ کوچک 1 عدد
  • هویج درشت 4 عدد
  • زعفران دم کرده 4 قاشق
  • پودر هل 1 قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل، روغن به میزان لازم
  • خلال پسته، بادام ،پوست پرتقال و زرشک برای تزیین به میزان لازم
دستور پخت هویج پلو

طرز تهیه هویج پلو شیرازی | سلام دنیا

1. طرز تهیه هویج پلو با مرغ مجلسی

ابتدا برنج را پیمانه زده و می شوییم و با آب و نمک به مدت 1 ساعت خیس می کنیم. حالا قابلمه ای را از آب پر کرده روی حرارت می گذاریم آب که به جوش آمد برنج خیس خورده را به آن افزوده و زمانی که برنج به سطح آب آمد برنج را آبکش می کنیم روی آن آب ولرم می ریزیم و آماده می گذاریم.


2. مرحله دوم تهیه هویج پلو

برای طبخ سس هویج پلو ابتدا پیاز را به صورت خلالی برش داده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس مرغ و هویج را افزوده به همراه نمک، فلفل و نیمی از زعفران و تا جایی که هویج نرم شود و مرغ رنگش تغییر کند مواد را تفت می دهیم. در نهایت پودر هل را به همراه یک استکان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا پخت هویج و مرغ کامل شده و آب آن نیز تبخیر شود و به روغن بیفتد.


3. مرحله سوم پخت هویج پلو


حالا داخل قابلمه مناسبی برای دم کردن برنج ته دیگ مورد نظرمان را می چینیم و سپس از برنج و سس هویج پلو به صورت لایه به لایه تا زمانی که مواد تمام شوند ادامه می دهیم روی حرارت می گذاریم بخار که کرد روغن داغ می کنیم و به همراه زعفران روی برنج می دهیم و منتظر می مانیم تا برنج دم شود.


4. مرحله چهارم پخت هویج پلو


حالا برنج دم شده را داخل دیس می کشیم با خلال ها و زرشک تزیین می کنیم و در کنار سبزی خوردن سرو کنیدو نوش جانتان.


5. طرز تهیه هویج پلو با گوشت


برای تهیه هویج پلو با گوشت ابتدا گوشت را به همراه پیاز تفت داده و بعد اجازه می دهیم تا گوشت کاملا پخته شود و در نهایت هویج تفت داده شده و ادویه ها را افزوده و پلو را با این سس به روش گفته شده در بالا دم می کنیم که طعمی بی نظیر پیدا می کند بهتر است هویج پلو با گوشت با پسته تزیین شود.