بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

بانوی آشپز

پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه سبزی پلو مجلسی و مخصوص با ماهی قزل آلا و ته دیگ کاهو

سبزی پلو با ماهی شب عید از دیر باز مرسوم بود و دلایل زیادی برای تهیه این غذا در شب عید وجود داشته است. سبزی، نماد سرسبزی و خرمی بوده، برنج نماد برکت و ماهی که نماد ثروت است که ترکیب این سه باعث می شود تا آخر سال زندگی شاد، سلامت و پر رزق و روزی را داشته باشند و علاوه بر این، سبزی پلو ماهی غذایی کامل تشکیل شده از سه گروه غذایی مهم می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سبزی پلو با ماهی خانگی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای سبزی پلو با ماهی

  • برنج 1 کیلو
  • سبزی پلویی 500 گرم
  • زعفران دم شده 2
  • نمک به میزان لازم
  • کره یا روغن به میزان لازم
  • مواد مورد نیاز برای ماهی -
  • ماهی قزل آلا 2 عدد
  • لیموترش تازه 2 عدد
  • زعفران دم شده غلیظ 4 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی قزل آلا | سلام دنیا

دستور پخت سبزی پلو با ماهی قزل آلا


1. طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شب عید

ابتدا برنج را شسته و به همراه نمک به مدت 2 ساعت خیس می کنیم. داخل قابلمه بزرگی آب و نمک ریخته و اجازه می دهیم تا به جوش آید.


2. مرحله دوم

حالا آب برنج را جدا کرده و برنج را داخل آب در حال جوش می ریزیم. زمانی که برنج به همراه جوشیدن آب به سطح آب آمد سبزی را به برنج افزوده و بلافاصله آبکش کنید و آب ولرم روی برنج بریزید. ته دیگ دلخواهتان (من کاهو گذاشتم ) را ته قابلمه چیده و سبزی پلو را که سبزی آن به طور منظم در برنج پخش شده را داخل قابلمه بریزید و زمان دهید تا برنج کاملا دم بکشد.


3. مرحله سوم طرز تهیه ماهی سبزی پلو عید

ماهی را شسته و با دستمال آشپزخانه رطوبت آن را بگیرید. حالا داخل کاسه ای نمک، فلفل، پودر سیر، آبلیمو و زعفران را مخلوط کرده و روی ماهی بریزید و زمان دهید تا ماهی مزه دار شود.


4. مرحله چهارم

حالا داخل تابه ای مناسب با سایز ماهی روغن ریخته و اجازه دهید که خوب گرم شود. سپس ماهی ها را با احتیاط داخل تابه گذاشته و به خوبی دو سمت ماهی را تا جایی که خوب برشته و پخته شوند، سرخ کنید.


5. مرحله پنجم

در نیمه های دم شدن برنج روغن داغ شده را روی برنج بریزید تا برنج دان و مجلسی آماده شود.


6. مرحله آخر تهیه سبزی پلو با ماهی

سبزی پلو و ماهی آماده را در ظرف زیبایی ریخته و نوش جان کنید.


نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

  • سبزی پلویی از ترکیب شوید، جعفری، گشنیز، تره و ساقه سیر تازه تهیه کنید.
  • بهتر است برای بهتر طعم گرفتن ماهی برش هایی روی پوست آن ایجاد کنید.
  • بهترین ته دیگ برای سبزی پلو ماهی شب عید ته دیگ کاهو می باشد.

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه نان رول دارچینی خوشمزه و مجلسی با شکر قهوه ای در منزل

رول دارچینی یک شیرینی اصالتی مربوط به کشور سوئد دارد و هر سال روز 4 اکتبر در پاییز را روز رول دارچینی نام گذاری کرده اند. این شیرینی در کشور های آمریکا و کانادا هم بسیار زیاد طرفدار دارد و در تمامی مراکز فروش این نان یافت می شود. این نان یا شیرینی مقوی را به عنوان یک میان وعده سالم خانگی برای عزیزانتان تهیه کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه رول دارچینی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای رول دارچینی

  • کره 200 گرم
  • آرد 4 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • شکر قهوه ای 2/3 پیمانه
  • دارچین 1/4 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه رول دارچینی

دستور پخت رول دارچینی با شکر قهوه ای

1. طرز تهیه رول دارچینی (سینامون رول)

ابتدا خمیر مایه را به عمل می آوریم به این صورت که خمیر مایه را به همراه شکر داخل شیر ولرم ریخته و مخلوط کنید درب آن را بگذارید و به مدت 15 دقیقه در جای گرم بگذارید تا پف کند.

2. مرحله دوم

حالا خمیر مایه به عمل آمده را به ظرف بزرگتری انتقال دهید. تخم مرغ ها و 100 گرم کره آب شده را به آن بیفزاید حالا تمام مواد را کاملا مخلوط کنید.

3. مرحله سوم

آرد را به تدریج به باقی مواد بیفزایید تا حجم آرد باعث خوابیدن پف خمیر نشود. و با یک قاشق چوبی خوب مخلوط کنید و زمانی که کل مواد با هم مخلوط شدند به مدت 5 دقیقه ورز دهید.

4. مرحله چهارم

خمیر آماده شده را داخل کاسه ای که چرب کردیم می گذاریم و روی آن را می پوشانیم و در جای تقریبا گرم 30 دقیقه استراحت می دهیم.

5. مرحله پنجم

خمیر را بعد از گذشت 1 ساعت کمی ورز می دهیم و با وردنه به قطر 2 سانتی متر به شکل مستطیل باز می کنیم.

6. مرحله ششم: تهیه مواد میانی رول دارچینی

برای مواد میانی 100 گرم کره باقی مانده را با شکر قهوه ای مخلوط می کنیم و روی خمیر باز شده به شکل یکدست می ریزیم و از یک سمت خمیر را رول می کنیم.

7. مرحله هفتم

حالا رول دارچینی را به اندازه های دلخواه به وسیله یک چاقوی تیز برش می دهیم و در سینی پخت که آن را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم و روی خمیر را می پوشانیم و به مدت 1 ساعت دیگر استراحت می دهیم.

8. مرحله آخر تهیه رول دارچینی

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کرده و رول دارچینی را داخل فر قرار دهید و حدودا 20 تا 30 دقیقه زمان برای پخت این رول های زیبا لازم است. (تا جایی که که طلایی و مغز پخت شود) و نوش جان کنید.


منبع: سایت سلام دنیا

طرز تهیه کورن داگ سوخاری ساده و خوشمزه با سوسیس و آرد ذرت

کورن داگ یک غذای ویژه و پرطرفدار آمریکائی است که با ذائقه ی ما ایرانیان ساز گار می باشد آن هم به دلیل ترکیباتی است که در کورن داگ استفاده شده است. کورن داگ تشکیل شده از سوسیس هات داگ به همراه آرد ذرت و سیخ چوبی نیز می باشد البته به اضافه مواد تشکیل دهنده دیگر که امروز در این پست برای شما عزیزان آورده ایم. کورن داگ سوخاری با سوسیس برای سرو در جشن های خودمانی و جشن تولد و همینطور فارغ التحصیلی نیز مناسب می باشد. پس با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کورن داگ سوخاری ساده و خوشمزه با سوسیس و آرد ذرت.

مواد لازم برای تهیه کورن داگ ساده

  • آرد ذرت ۱۵۰ گرم
  • آرد ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر ۱ لیوان
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • پودر خردل ۱ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ۴ قاشق چای خوری
  • شکر ۲۰ گرم
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
  • سوسیس هات داگ ۱۲ عدد
  • سیخ چوبی ۱۲ عدد

طرز تهیه کورن داگ

طرز تهیه کورن داگ سوخاری با سوسیس

مرحله اول: آماده سازی مواد خشک

در یک کاسه آرد سفید را به همراه آرد ذرت و بکینگ پودر و همینطور نمک را هم الک کرده و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم: تخم مرغ

سپس تخم مرغ و شیر را باهم، هم بزنید و سپس به مواد آردی اضافه کنید. سپس باقی ادویه ها و همینطور شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

 

مرحله سوم: آماده شدن خمیر کورن داگ

در این مرحله خمیر کورن داگ شما آماده است. و فقط کافی است تا در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه  و یا تا ۱ ساعت استراحت دهید.

 

مرحله چهارم: آماده سازی کورن داگ

سیخ های چوبی را به داخل سوسیس ها ببرید و در داخل مایع آماده شده کورن داگ سوسیس را ببرید تا کامل به مایع آغشته شوند.

 

مرحله پنجم: سرخ کردن کورن داگ

سپس کورن داگ ها را در روغن فراوان سرخ کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید و به همراه چاشنی مورد نظر نوش جان فرمائید.


نکات مهم در تهیه کورن داگ سوخاری با آرد ذرت

  1. شکر در ترکیب کورن داگ رنگ آن را بعد از سرخ شدن براق می کند.
  2. می توانید از سوسیس پنیری نیز در تهیه کورن داگ استفاده نمائید.
  3. کورن داگ را حتما در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
  4. میتوانید به ادویه های مورد نیاز، ادویه نیز اضافه کنید.
  5. می توانید از طرز تهیه سوسیس خانگی ای که در پارسی دی آورده شده است استفاده کنید.

منبع : پارسی دی

طرز تهیه شیرینی برشتوک شکلاتی خوشمزه با آرد گندم و آرد نخودچی بدون فر

شیرینی برشتوک نوعی شیرینی سنتی ایرانی است که متناسب با آرد استفاده شده در آن برشتوک نخودچی خوانده می شود. این شیرینی ها را اکثرا برای مراسم های مذهبی یا ختم ها تهیه می کنند. نیمی از مواد برشتوک را معمولا شکلاتی کرده و برشتوک های دورنگ یا مرمری درست می کنند. در بخش آشپزی امروز  قصد داریم تا طرز تهیه برشتوک نخودچی شکلاتی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای برشتوک

  • آرد گندم 350 گرم
  • پودر قند 300 گرم
  • آرد نخودچی 220 گرم
  • کره 215 گرم
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
  • پودر هل 1 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای تزیین برشتوک
  • پودر 200 گرم
  • شکلات 150 گرم
  • وانیل به میزان لازم

دستور پخت برشتوک شکلاتی با آرد گندم و نخودچی بدون فر


1. طرز تهیه برشتوک نخودچی شکلاتی

آرد گندم را داخل تابه ای ریخته و با حرارت کم تا زمانی که بوی خامی آن از بین رود تفت می دهیم و آرد نخود را هم به همین شکل داخل تابه ای جدا گانه تفت می دهیم.


2. مرحله دوم

حالا آرد ها را با هم الک کرده داخل یک تابه می ریزیم و روغن را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا مواد حالت خمیری پیدا کند.


3. مرحله سوم

در این مرحله پودر قند، پودر هل و پودر کاکائو را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.


4. مرحله چهار تهیه برشتوک

حالا خمیر را بین دو پلاستیک با وردنه باز می کنیم (به ضخامت 2 سانتی متر) و برای 30 دقیقه در یخچال می گذاریم.


5. مرحله آخر تهیه برشتوک

حالا شکلات را به روش بن ماری آب کرده و روی برشتوک ها می ریزیم و برشتوک ها را به شکل دلخواه برش می دهیم و و با پودر پسته تزئین کرده و 30 دقیقه دیگر در یخچال گذاشته و بعد داخل ظرف زیبایی چیده و نوش جان کنید.


نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شیرینی برشتوک

  • نکته بسیار مهم در کیفیت برشتوک تهیه شده استفاده از آرد نخود با کیفیت یا (آرد نخود گل) است.
  • آرد را قبل تفت دادن هم حتما الک کنید.
  • از هر رنگ شکلات به سلیقه خودتان می توانید استفاده کنید.

منبع: salamdonya.com