بلدرچین از خانواده پرندگان به حساب می آید. بلدر چین گوشتی بسیار مغذی و مفید برای بدن می باشد و می تواند سلامت بدن شما را تامین کند و تا حد زیادی به جذب ویتامین های مختلف به بدن کمک می کند. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه بلدرچین را به شما آموزش دهیم.
بلدرچین | 4 عدد |
آب لیمو ترش | 1 فنجان |
پیاز | 3 عدد |
هویج | 2 عدد |
نمک، فلفل | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
زعفران غلیظ دم شده | به میزان لازم |
مرحله اول: ابتدا پیاز را خلالی برش می دهیم. هویج را هم پوست کنده و نگینی می کنیم.
داخل قابلمه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز، هویج و بلدر چین را با هم تفت می دهیم، سپس دو لیوان آب، نمک و فلفل می افزاییم و زمان می دهیم تا بلدر چین پخته شود.
بلدرچین را از داخل آبی که در آن پخته شده خارج می کنیم و با یک قلمو روی آن را زعفران می زنیم.
داخل قابلمه مناسبی را روغن ریخته و بلدرچین ها را داخل آن می گذاریم و اجازه می دهیم تا کاملا طلایی و مغز پخت شود.
بلدرچین سرخ شده را در کنار برنج و یا نان سرو و نوش جان کنید.
منبع: سلام دنیا
پلو یونانی همان طور که از اسم غذا پیداست این غذا برای کشور یونان است با اینکه پلو ها نزد ما ایرانی ها بسیار محبوب است اما در کشورهای دیگر با توجه به ذائقه شان کم یا زیاد از پلو استفاده می کنند. پلو یونانی از آن دسته از غذاها می باشد که بسیار مورد علاقه گیاه خواران می باشد و شما با حذف مرغ یک پلوی کاملا وگان خواهید داشت. در پلو یونانی از انواع سبزیجات استفاده می شود که به آن پلو سبزیجات نیز گفته می شود. این غذا به خاطر مواد مختلف و متنوعی که دارد بسیار رنگین و خوش عطر و بو می باشد در ضمن بچه ها نیز بسیار از این غذا استقبال می کنند. پلو یونانی برای مجالس نیز بسیار شیک و مجلسی می باشد و می توانید این غذا را برای مهمونی های خود تهیه کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه پلو یونانی زعفرانی مجلسی و مخصوص با مرغ.
فیله های مرغ را شسته و پاک کنید سپس از وسط به دو نیم تقسیم کنید و با نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پاپریکا خوب ماساژ دهید و برای ۱ ساعت در ظرف دربسته بگذارید تا مزه دار شوند.
داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود سپس قارچ های ورقه شده را به همراه نوک ق چای خوری آبلیمو اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود سپس قارچ ها را از خارج کنید و داخل همان تابه پیاز ها را شسته و خلالی خرد کنید و کمی با زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا سبک شود.
وقتی پیاز سبک شد ذرت و نخود که شسته و بخار پز کردیم را به همراه فلفل دلمه رنگی و سبز که خلال خرد شده به همراه قارچ تفت داده شده و هویج خلالی شده یا رنده شده به پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم در انتها کمی نمک و پاپریکا افزوده و سپس از روی حرارت برمیداریم.
برنج را از قبل با مقداری نمک بگذارید تا خیس بخورد سپس روی حرارت گذاشته و نوک ق چای خوری زردچوبه به برنج اضافه کنید تا باعث خوش رنگ شدن پلو یونانی شود سپس زنده تر از همیشه آبکش کنید سپس کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگ مناسب گذاشته و یک لایه برنج ریخته و یک لایه از مواد پلو ادامه دهید تا مواد تمام شود سپس یک عدد عصاره مرغ را با مقداری آبجوش حل کرده و با کره ذوب شده روی برنج ریخته و پلو را بمدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.
فیله های مرغ را که مزه دار شدن از یخچال خارج کنید و با کمک خلال دندان آنها را رول کنید و فیکس کنید و داخل تابه کمی روغن و زعفران ریخته تا داغ شود سپس فیله های مرغ حلزونی را سرخ کنید و زمانی که پلو یونانی دم کشید آن ها را در ظرف سرو گذاشته و باهم سرو کنید. نوش جان
منبع : پارسی دی